Pretraga

Poznati dobitnici Oskara znanja za 2023. godinu: Ovo su njihova imena

A- A+

Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je datum održavanja ovogodišnjeg Oskara znanja, ali i imena nagrađenih učenika i mentora. Tako će se ove godine svečana dodjela Oskara znanja održati 13. lipnja u 12 sati Kongresnoj dvorani Globus na Zagrebačkom velesajmu.

Foto: Matej Markovinović | srednja.hr

Najveće priznanje učenicima u Hrvatskoj za postignute vrhunske rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima, Oskar znanja, ove se godine dodjeljuje 19. put.

Dodjela Oskara znanja na Zagrebačkom velesajmu

Svečana dodjela pobjednicima državnih natjecanja u znanju, glazbi i plesu u školskoj godini 2022./2023., kao i učenicima koji su osvojili medalje na međunarodnim natjecanjima održat će se 13. lipnja 2023. godine u 12 sati u Kongresnoj dvorani Globus na Zagrebačkom velesajmu.

– Skulptura Oskar znanja mijenjala se kroz ovih 19 godina. Kreirali su je akademski umjetnici, djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje u Čakovcu, učenica škole Primijenjene umjetnosti i dizajna iz Zagreba i studentica Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu. Ove godine skulpturu Oskar znanja izrađuju učenici i učitelji Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec, objavili su iz Agencije za odgoj i obrazovanja.

Izdvojeni članak

Otto je iz šest predmeta najbolji u svojoj županiji: ‘Rad profesora s nadarenima treba dodatno platiti’

Imena dobitnika još nisu potpuna

Uskoro bi trebali biti objavljeni i detalji samog natjecanja na stranicama AZOO-a. Uz to, neka natjecanja još uvijek nisu održana, tako da bi imena pobjednika trebala biti naknadno dodana na popis dobitnika Oskara znanja.

– Natjecanje iz geografije održava se od 5. do 7. lipnja. Naravno pobjednica i tog natjecanja bit će nagrađeni Oskarom znanja, poručili su na Facebook stranici Oskara znanja.

Imena dobitnika ovogodišnjih dobitnika Oskara znanja možete pogledati u tablicama ispod. Ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab