Pretraga

Prilika za učenike i studente elektrotehnike: Požurite se prijaviti na Info dan i upoznajte poznatu tvrtku Schrack

A- A+

Schrack, poznata elektrotehnička tvrtka, po drugi puta organizira poseban Info dan za učenike i studente koji će se održati u Zagrebu 13. travnja. Tema ovogodišnje manifestacije je ‘Elektroinstalacije danas’, a tamo će učenici i studenti elektrostruke, kao i njihovi profesori mogu uživo pogledati nisko naponsku opremu, pomno didaktički izloženu, tako da se može doživjeti izbliza.

Na drugom po redu Schrackovom Info danu održat će se predavanje i stručni prolaz kroz izložbene ploče primjerene učenicima i studentima. Nakon predavanja i razgledavanja ploča organiziraj je ručak, a potom je, po slobodnom izboru, moguće zadržavanje na kupanju. Najbolje od svega je što je ulaznica besplatna.

Prošle godine privukli 300 učenika i profesora

Na prošlogodišnjem debitantskom Info danu Schrack je uspio privući brojku od čak 300 učenika i profesora koji su bili zainteresirani za ono što imaju ponuditi. Osim u Zagrebu, gdje se Schrackov info dan održava 12. i 13. travnja, ova će manifestacija posjetiti i neke druge gradove.

Redom, to su Osijek 4. travnja, Poreč 6. travnja, Rijeka 9. travnja, zatim Zagreb 12. i 13. travnja i Split 16. travnja. Detaljnije o rasporedu i terminima, kao i načinima prijave za pojedini info dan, saznajte na službenoj stranici Schrack Info dana.