Pretraga

Pronađena 17-godišnjakinja koja je nestala u subotu na području Zagreba

A- A+

U subotu navečer nestala 17-godišnja Esmeldina Vuković iz Svetog Ivana Zeline. Kući se nije vratila s posla kojeg obavlja u Zagrebu. Majka kaže kako ju je u subotu nakon posla zvala i čekala na autobusnoj stanici, ali nije se javljala niti je došla busom do stanice na kojoj ju je čekala.

Dopuna teksta, 13. srpnja u 11:49 h: Majka djevojke koja je tražila pomoć uklonila je objavu uz kratku poruku kako je njena kći pronađena.

Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba/ Facebook

Policija je objavila kako je 10. srpnja nestala E. V. (17) iz Svetog Ivana Zeline. Prema opisu u evidenciji nestalih osoba, djevojka ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči te je srednje tjelesne građe, a visoka je 160 cm. U trenutku nestanka nosila je bijelu majicu, zelene hlače te roza tenisice.

Majka djevojke pomoć traži putem Facebooka.

– Dragi prijatelji! U subotu sam se zadnje čula s kćeri svojom, radila je do 21:30… U 22 h sam ju zvala, mobitel je isključen… čekala na autobusnom da je pokupim doma, nije došla ni s jednim kao što je znala doći. Od subote se nije javila, nit’ što znamo, ako je tko vidi neka javi policiji ili meni. Kćeri moja, ako ovo čitaš javi se majci bratu i sestri. Molim vas, dijelite objavu. Zadnje je radila u Zagrebu na Britanskom trgu, a kući je trebala doći u Donju Zelinu, napisala je majka djevojke na Facebook-u.

Dopuna teksta, 13. srpnja u 11:49 h

Majka djevojke koja je tražila pomoć uklonila je objavu uz kratku poruku kako je njena kći pronađena.