Pretraga

Jeste li ga vidjeli? U Zagrebu nestao 15-godišnjak, obitelj i policija mole za pomoć

A- A+

Na području Zagreba u utorak je nestao 15-godišnji T.H. Dječak se nije vratio kući te večeri, a posljednji je put prema navodu obitelji viđen na području Španskog. Policija i obitelj mole za pomoć u potrazi.

Dopuna teksta, 14. rujna 2023. u 16:57h: Mladić je pronađen mrtav, potvrdila je policija, o čemu možete čitati na linku.

policija, policijski automobil

Foto: Unsplash

U Zagrebu je 12. rujna nestao T.H. (15). Kako je obitelj napisala na Facebooku, nije se vratio kući te večeri. Dječak je visok 175 cm, nosi cipele broj 45, ima smeđu kosu i smeđe oči. Prema opisu u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nos i uši su mu srednje veličine, ovalnog je lica te slabije tjelesne građe.

U trenutku nestanka mladić je bio odjeven u kratku majicu bež boje, majicu s kapuljačom bež boje, donji dio trenirke crne boje, crnobijele tenisice s crnim potplatom te je imao sa sobom prekoramenu torbicu crne boje.

Oni koji raspolažu informacijama koje bi mogle pomoći u potrazi o tome mogu obavijestiti najbližu policijsku postaju ili nazvati na broj 192. Također, informacije je moguće dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]