Pretraga

Provjerite kakvo vas vrijeme očekuje tijekom sutrašnjeg prosvjeda

A- A+

Nekoliko dana najavljivani veliki prosvjed podrške Cjelovitoj kurikularnoj reformi sutra će se održati u gradovima diljem Hrvatske, ali i inozemstvu. Hrvatsku očekuje djelomice sunčano vrijeme uz promjenljivu naoblaku, te mjestimičnu kišu ili lokalne pljuskove. Oblačnije uz češću kišu bit će na istoku zemlje i u Dalmaciji, gdje se ne može isključiti i pokoji obilniji pljusak.

Foto: Srednja.hr

Sutra bi prosvjednike moglo pratiti uglavnom lijepo vrijeme, a samo se ponegdje u Hrvatskoj očekuju kratki lokalni pljuskovi i kiša.

Izdvojeni članak

Obrazovna drama: Struka podržala Jokića i daljnje provođenje kurikularne reforme

Zagrebački prosvjednici mogu očekivati lijepo vrijeme

Najviše se prosvjednika očekuje u glavnom gradu, Zagrebu. Ondje bi sutra trebalo biti djelomice sunčano, a uz prolazno povećanu naoblaku moguć je poneki pljusak ili malo kiše, stoji na stranici Državnog hidrometeorološkog zavoda. Ti pljuskovi, ako je suditi prema norveškim prognostičarima na stranici yr.no, mogući su u nekim dijelovima grada i to oko podne, a u kasno popodne kada se prosvjed održava, očekuje se vedro i suho vrijeme.

Dnevna temperatura kretat će se između 24 i 26 stupnjeva.

Izdvojeni članak

[Foto] Pogledajte kako hrvatski dizajneri pružaju podršku reformi kurikuluma

Sunčano u Osijeku, ali kiša i oblaci u Rijeci

Nešto oblačnije vrijeme očekuje se u Slavoniji, na području grada Osijeka. Vrijeme bi trebalo biti uglavnom suho, a tek se ponegdje očekuje lagana kišica uz temperature oko 25 stupnjeva.

Ako je suditi prema istoj norveškoj prognozi, lokalni pljuskovi oko podneva mogli bi zadesiti i Varaždin, ali bi se vrijeme do 18 sati trebalo razvedriti.

Kiša bi mogla omesti prosvjednike u Rijeci, gdje se očekuje oblačno vrijeme uz pljuskove kroz čitav dan. temperature će biti nešto niže nego u kopnenim dijelovima, između 17 i 19 stupnjeva.

Sunčano i vedro vrijeme predviđa se u Puli, gdje će se temperatura kretati između 20 i 22 stupnja.

Split i Zadar očekuje slično sunčano vrijeme, ali uz djelomičnu naoblaku i mogućnost lokalnih pljuskova tijekom popodneva. Temperature će se kretati između 23 i 25 stupnjeva.

Izdvojeni članak

Preko 400 studenata i profesora psihologije potpisom dali podršku za nastavak obrazovne reforme

Prosvjedi u Londonu, Parizu i Šangaju

Već je poznato kako će se prosvjedi održati i u inozemstvu, pa bi bilo neozbiljno ne spomenuti vremensku prognozu za neke od gradova koji će biti uključeni.

U Londonu će čitav dan biti tmurno i oblačno, a sredinom se dana očekuje i obilnija kiša. temperatura zraka kretat će se između 13 i 15 stupnjeva.

Vedro i suho vrijeme, uz tek djelomičnu naoblaku mogu očekivati prosvjednici u glavnom gradu Francuske, Parizu. Ondje će se temperatura zraka kretati od 18 do 21 stupanj.

Prosvjednike u kineskom Šangaju očekuje sunčano vrijeme, uz malu naoblaku. Temperatura će se kretati između 20 i 24 stupnja, stoji na stranici yr.no.

Više o kurikuluarnoj reformi pročitajte ovdje:

[Kurikulum] Hrvatski jezik u školama trebao bi postati interaktivniji i zabavniji

[KURIKULUM] Matematika je omraženi predmet jer većina učenika ne vidi njenu svrhu

[Kurikulum] Udžbenici engleskog odgovarat će potrebama i željama učenika

[Kurikulum] PiG će razvijati vještine za informirano, odgovorno i aktivno sudjelovanje u javnom životu

[Kurikulum] Kroz nastavu iz Fizike učenici će raditi brojne eksperimente, pokuse i istraživanja

Novim Kurikulumom se u strukovne škole uvode sektori i podsektori zanimanja

Reformom kurikuluma gimnazije postaju kvalitetnija osnova za život

Sloboda za učenike: Sami će birati 14 sati predmeta tjedno

Copy link
Powered by Social Snap