Pretraga

Provjerite koliko je bodova lani bilo potrebno za upis pojedine srednje škole

A- A+

Danas započinju prijave obrazovnih programa u sustavu NISpuSŠ te će brojni školarci odabirati srednju školu u kojoj će nastavljati svoje obrazovanje. Prijave traju od danas u podne, a ogledne ljestvice bit će vidljive od 22 sata. U nastavku teksta donosimo vam popis svih hrvatskih srednjih škola te broj bodova koji su prošle godine bili potrebni za upis.

Srednja.hr

Prijave obrazovnih programa trajat će do 6. srpnja 2016. uz iznimku onih obrazovnih programa koji zahtijevaju dodatne provjere, a koji će se moći prijavljivati do 28. lipnja 2016. Konačne ljestvice poretka za sve programe, pa i one s ranijim rokom prijave, bit će generirane 11. srpnja.

Izdvojeni članak

Danas počinju upisi u srednje, prve ogledne liste poznate u 22 sata

Svi kandidati koji žele prijaviti obrazovne programe i upisati se u ljetnome roku, moraju ih prijaviti u gore navedenim rokovima te poštovati i ostale rokove navedene u publikaciji ‘Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2016./2017. – Idemo u srednju!’

U dokumentu u nastavku nalazi se popis svih hrvatskih srednjih škola. U prvom stupcu naveden je naziv škole, a drugom naziv obrazovnog programa. Stupac nakon sadržava najmanji broj bodova koji je kandidat imao, a upisao taj program. Sljedeći popunjeni stupac prikazuje najveći broj bodova koji je imao kandidat upisan u ovaj program. Konačno, posljednji popunjeni stupac sadrži podatke o tome koliki je prosječni broj bodova određenog upisanog programa.

Broj Bodova Potrebnih Za Upis u SŠ 2015. by srednja.hr

Druge vijesti na temu ‘Upisi u srednje’

Kalkulator izračuna bodova pogledajte ovdje

HZZ hrvatskim osmašima preporučio koje srednje škole upisati u kojoj županiji, a koje su to pogledajte ovdje

Pravilnik o elementima i kriterijima upisa provjerite ovdje