Pretraga

Provjerite gdje možete raditi kao student ovoga ljeta

A- A+

Svi koji ljeto žele provesti na jednom od najljepših jadranskih otoka i pritom dobro zaraditi, mogu to napraviti na otoku Lošinju. Provjerite koje poslove možete raditi i kako dobro zaraditi!

Djelatnica hotela Bellevue

Nakon duge i iscrpljujuće akademske godine, položenih i nepoloženih kolokvija i ispita, vrijeme je za kvalitetan odmor i bijeg iz grada. Za sve vas koji ljeto ne želite provesti samo odmarajući, već i stvarajući vrijedna poslovna iskustva, imamo priliku koja se ne propušta!

Djelatnica Boutique hotela Alhambra

Umjesto da dane provodite beznadno guglajući „Studentski posao Jadran“, odmah u Google upišite „Studentski posao Jadranka Grupa“. Nakon toga provjerite koja su trenutno otvorena mjesta za sezonski rad u Jadranci i prijavite se za studentski posao na linku.

Inače, Grupa Jadranka jedna je od vodećih tvrtki na kvarnerskim otocima te najveći poslodavac na Cresu i Lošinju. Izvrsno poznavanje jednog stranog jezika za rad u ovoj lošinjskoj tvrtki je obavezno, a znanje svakog dodatnog stranog jezika je dobrodošlo.

Djelatnik Jadranka trgovine

„Mlade ljude bez iskustva na prijateljski način ohrabrujem da ne posustaju. Učim ih da su pogreške sastavni dio života, da se ništa strašno neće dogoditi ako pogriješe. Kroz tjedan-dva se uklope i na kraju postanemo veliki prijatelji. Tko je god zainteresiran, njega je lako naučiti.“, kaže Irena Furman koja radi kao konobarica i barmenica u Jadranci već 32 godine.

Djelatnik restorana Levante

„Svi koji žele u Jadranci mogu steći veliko iskustvo i naučiti puno toga što im može biti korisno u daljnjem radu, ali i u životu. Plaća je redovita, a trud i zalaganje se cijene i nagrađuju.“, zaključuje Irena.

Prijavite se na jedno od otvorenih radnih mjesta, a za detalje o zapošljavanju u Grupi Jadranka posjetite web stranicu.