Pretraga

Provjerite svoje osobne podatke s mature, prigovori do petka

A- A+

Kako bi se osigurala točnost postupka rangiranja na studijske programe, nužno je da su točni svi podaci koji se nalaze na NISpVU-u. Pri tome se misli na osobne podatke kandidata, ocjene iz srednje škole te eventualni rezultati državnih i međunarodnih natjecanja i sportska kategorija, kao i na sve ostale podatke u sustavu. Rok za pritužbe je do petka.

Provjeriti podatke i verificirati ih

Sve se može provjeriti na poveznici Moji podatci  na stranici postani-student.hr nakon prijave u sustav.

Ukoliko su podatci točni, učenici su ih dužni potvrditi putem poveznice Verificiraj. Ostali kandidati trebaju provjeriti jesu li im verificirani osobni podatci i ocjene, što je moguće tek nakon dostave potrebne dokumentacije.

Rok za pritužbe je do petka

Ako su podaci netočni, učenici trebaju što prije obavijestiti ispitnoga koordinatora. Ostali kandidati u slučaju netočnih podataka trebaju kontaktirati SPU ili NCVVO, ovisno o tome gdje su poslali dokumentaciju.

Slijedom navedenoga, obavještavamo sve kandidate da je rok za prigovore za gore navedene podatke 13. srpanj 2012. godine te se prigovori zaprimljeni nakon toga roka neće razmatrati.

Svi prigovori zaprimljeni do toga roka bit će riješeni u najkraćemu mogućem vremenu, a najkasnije do objave konačnih rang lista.

Provjerite svoje osobne podatke s mature, prigovori do petka
Share via
Copy link
Powered by Social Snap