Pretraga

Ravnatelj NCVVO-a imao prometnu nesreću službenim automobilom u kojoj nije bilo drugih sudionika

A- A+

Ravnatelj Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja Vinko Filipović skrivio je prometnu nesreću i to službenim automobilom. Nesreća se dogodila početkom ovog mjeseca, točnije 3. studenog na autocesti Split-Zagreb. Nesreća se dogodila jer nije prilagodio vožnju uvjetima na cesti, a u nesreći nisu sudjelovale druge osobe te Filipović nije bio pod utjecajem alkohola.

Foto: Ramona Ščuric | srednja.hr

Vinko Filipović, ravnatelj Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja početkom ovog mjeseca, točnije 3. studenog skrivio je prometnu nesreću na autocesti Split-Zagreb i to službenim automobilom, otkriva Index.hr. Kako iz PU ličko-senjske potvrdili za Index.hr, Filipović nije prilagodio vožnju uvjetima na cesti. U nesreći nisu sudjelovale druge osobe te ravnatelj NCVVO-a nije bio pod utjecajem alkohola.

Izdvojeni članak
policija

U dvjema nesrećama stradali maloljetnici: Jedan pao s bicikla, drugi vozio auto i sletio s ceste

– Vozač je upravljao osobnim automobilom u vlasništvu pravne osobe. Uzrok prometne nesreće je neprilagođena brzina kretanja stanju i uvjetima na kolniku. Vozaču je naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz članka 51. stavak 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, rekli su iz policije za Index.hr.

Iz NCVVO-a su za Index.hr potvrdili kako Filipović nije zadobio nikakve ozljede, a u trenutku nesreće bio ja na povratku sa službenog puta iz Splita. Još se ne zna koliki je iznos materijalne štete vozila jer je, kako kažu iz NCVVO-a, postupak utvrđivanja štete još uvijek u tijeku.