Pretraga

SC pripremio jedinstvenu ponudu za mlade: Na more možete po dosta povoljnoj cijeni

A- A+

Preko akademske godine dio splitskih studenata smješten je u studentske domove, a nakon što studenti završe s ispitima preko ljeta oni postaju hosteli. Studentski centar Split pripremio je ponudu prema kojoj ćete sedmodnevni smještaj s hranom platiti manje od 1.300 kuna.

foto: Ana Šoda | Srednja.hr

– Mladima (i onima koji se tako osjećaju) iz različitih dijelova Hrvatske i susjednih zemalja ljeto u Splitu nikad nije bilo bliže i dostupnije, poručuju iz Studentskog centra Split.

Sedam noćenja s hranom manje od 1.300 kuna

I dok tijekom akademske godine služe kao studentski domovi, taj SC preko ljeta svoje objekte nudi pod zajedničkim nazivom SCHostel’s prema poprilično pristupačnoj cijeni.

– SCHostel’s pripremio je različite pakete po svačijim željama: noćenje već od 142,50 kn/ 19€ ili različite pakete od tri, pet i sedam noćenja, sa ili bez polupansiona. U ponudi su promotivni paketi od sedam noćenja u dvokrevetnoj sobi s uključenim doručkom i večerom od 1.288 kn/172€ po osobi. Naravno, za sve one koji žele isprobati hranu u različitim restoranima po gradu, postoji i opcija smještaja za sedam noćenja u dvokrevetnoj sobi po cijeni od 896 kn/120€ po osobi. Sve sobe sadrže privatnu kupaonicu s tušem, internetom te brojne dodatne sadržaje poput sportskih terena, čajne kuhinje, dnevnog boravka, usluge praonice rublja, privatnog parkinga. Hostel Kampus nudi svojim gostima i suvremeno opremljenu teretanu te trgovinu u samom objektu. Također, hosteli Kampus i BB u potpunosti su klimatizirani što pruža dodatnu udobnost svakom gostu, poručuju iz splitskog Studentskog centra.

Izdvojeni članak
studentski dom stjepan radić sava

Otvorene prijave za studentske domove u Zagrebu i Splitu: Provjerite što vam treba od dokumenata

Ponuda se može koristiti do 28. rujna

U ponudi navode kako posjetitelji koji ondje odluče ljetovati, između ostaloga, mogu upoznati bogatu povijest Splita, uživati u ukusnoj dalmatinskoj kuhinji, degustirati kvalitetna vina te se okupati na obližnjim plažama.

– Hosteli Spinut i BB nalaze se u podnožju Marjana, udaljeni 20-ak metara od šljunčane plaže okružene borovom šumom te su odlično povezani autobusnim linijama s ostalim dijelovima grada Splita. Hostel Kampus nalazi se deset minuta hoda do poznate plaže Žnjan gdje će gosti sigurno uživati u morskim radostima ili onima koje nude odlični beach barovi. Sve ponude moguće je pronaći na stranici www.okreninaljeto.com i rezervirati svoje ljetovanje po najpovoljnijoj cijeni u Splitu. Promotivnu ponudu smještaja moguće je iskoristiti u razdoblju od 15. srpnja do 28. rujna stoga požurite na svoje ljeto iz snova, poručuju iz splitskog SC-a.