Pretraga

[Slagalica] Stvori priču za HTC uređaje

A- A+

Utemeljen 1997. HTC je izgradio reputaciju kao dizajner i proizvođač mnogih najpopularnijih OEM mobilnih uređaja na tržištu za druge tvrtke.

Zalažemo se za stvaranje prilagođenog korisničkog doživljaja i vjerujemo da svaki mobilni uređaj mora odgovarati vlasniku, a ne obrnuto. Naši proizvodi nisu samo rezultat fokus grupa, nego i promatranja i poštivanja izbora pojedinaca o načinu interakcije s tehnologijom.

Naši korisnici vode poslovanje tvrtke HTC i upravo je to ono što određuje tvrtku.

Usmjerenost na dizajn proizvoda i izvedbu, izdržljivost, umješnost te intuitivne alate i sučelja osigurava ugodan doživljaj u lijepom, minimalističkom paketu.

Znamo da našim korisnicima mobilni uređaj nije samo pametan telefon nego i audio-vizualni sustav za zabavu, centar za komunikaciju i važan alat za osobno izražavanje.

Usmjerenost na dizajn proizvoda i izvedbu, izdržljivost, umješnost te intuitivne alate i sučelja osigurava ugodan doživljaj u lijepom, minimalističkom paketu.

HTC je osmislio razna inovativna tehnološka rješenja koja obuhvaćaju izvanredan fotoaparat, fotoaparate koji su u rangu s vodećim modelima amaterskih fotoaparata i HD videozapis koji zaslone mobilnih uređaja pretvara u intimne, vrhunske kinematografe. Izvorni nam je zvuk prioritet — integriramo tehnološko rješenje BoomSound audio rješenje jer je kvaliteta zvuka jednako važna kao i glazba koju slušate. Znamo da našim korisnicima mobilni uređaj nije samo pametan telefon nego i audio-vizualni sustav za zabavu, centar za komunikaciju i važan alat za osobno izražavanje.

Odaberi jedan ili više uređaja iz HTC kolekcije i kreiraj svoju marketinšku priču!
Osmisli slogan za uređaj/e!

Tehnologija je uzela svoj mah u svijetu i postaje neizostavan dio svakodnevnice. Posebice mlade osobe je nemoguće zamisliti bez mobilnog uređaja.
Sve se više javljaju nove potrebe i nove želje mladih te je potrebno držati korak s rastućim trendovima.

Na mladim svijet ostaje pa dozvolimo im da kreiraju kako ga žele vidjet uz Brand HTC.

Nagrade za Slagalicu su:

1. HTC Desire 526

2. HTC Desire 620G 

3. HTC Desire 820

Power Point prezentacija i dodatak drugo kreativno rješenje (crtež, skica, maketa… )

Neki od aktualnih modela:

HTC ONE M9

Jedan život. Dvobojno metalno kućište ima zrcaljene rubove koji su ergonomski dizajnirani za jednostavnije prianjanje vašoj ruci. S ugrađenom HTC Themes aplikacijom možete promijeniti izgled svog telefona koristeći omiljenu fotografiju ili internetsku sliku. Imajte kontrolu nad svime od oblika i veličine ikona, melodije poziva do pozadine telefona.HTC One M9 nudi poboljšanu aplikaciju BlinkFeed koja nudi preporuke i poveznice na osnovu vaše lokacije. Glavni fotoaparat od 20 MP s UltraPixel prednjim fotoaparatom omogućuje bolju kontrolu fotografije i slike nego ikad prije.HTC BoomSound™ s Dolby audio tehnologijom pruža optimizirani zvuk čak i s višekanalnih internetskih izvora poput stranice YouTube.

HTC Desire EYE

Uz jednu od najboljih prednjih kamera trenutno dostupnih na tržištu te EYE Experience softverom koji vas stavlja u središte kadra i snima u optimalnom trenutku kad izgledate najbolje, HTC Desire EYE snima velike i male životne trenutke u savršenoj jasnoći. Prednja i zadnja kamera od 13 megapiksela, sa dvostrukom prednjom i zadnjom LED bljeskalicom garancija su da ćete uvijek izgledati savršeno

HTC Desire 820

Nevjerojatni prikaz, fotografije, glazba i stil: HTC Desire 820 ima sve. Vidjet ćete više vizualnog sadržaja s njegovog ogromnog zaslona od 5,5 inča, snimiti odlične fotografije s obje strane pomoću dvostrukih fotoaparata, glavnog fotoaparata od 13 MP i prednjeg fotoaparata od 8 MP i slušat ćete zvuk u koji se možete još više uživjeti pomoću dvostrukih prednjih stereozvučnika. Prvi Qualcomm® 8-jezgreni procesor na svijetu pruža živopisne prikaze, besprijekorno igranje igara i videozapise bez prekida.

Zlatni partner projekta je INA
d.d.
, a partneri projekta su Zagrebačka škola ekonomije i managementa, HTC Hrvatska, Collegium te Hrvatski ured za osiguranje. Za često postavljanja pitanja u vezi projekta Slagalica pogledajte ovdje.