Pretraga

Slagalica – složi svoje srednjoškolsko rješenje za nagradni fond od 45.000 kuna

A- A+

Slagalica – Složi svoje rješenje je jedini business plan contest za srednjoškolce u Hrvatskoj u organizaciji portala Srednja.hr. Riječ je o Case Study natjecanju isključivo namijenjenom za
hrvatske srednjoškolce te je prvi ovakav natječaj koji za cilj ima
spojiti tvrtke i kreativne mlade ljude. U drugoj godini projekta nagradni fond za učenike i profesore vrijedan je 45.000 kuna.

Izdvojeni članak

Slagalica: Često postavljana pitanja

Zlatni partner projekta Slagalica je INA
d.d.
, a partneri projekta su Zagrebačka škola ekonomije i managementa, HTC Hrvatska, Collegium te Hrvatski ured za osiguranje.

Tvrtke su zadale poslovni slučaj za koji žele da srednjoškolski timovi ponude najbolje rješenje. Slučaj može biti temeljen na situaciji koja je već postojala ili o situaciji pred kojom se tvrtka tek nalazi. Tvrtka odabire svog asistenta koji odgovara na pitanja timova tijekom trajanja natjecanja. Od srednjoškolaca se zahtjeva da analiziraju slučaj te da kreativnim rješenjima nađu najbolji ishod. Tvrtka odabire format (Excel,Word, Prezzi, Video) u kojem se rješenje dostavlja ovisno o tipu slučaja koji može biti iz bilo kojeg područja. Područje primjera su marketing, prodaja, ljudski potencijali, financije, organizacija, istraživanja.

Tvrtka izabire tri najbolja tima koji će predstaviti svoj projekt na finalu u Zagrebu koje će se održati u Zagrebu prostorima zlatnog sponzora INA d.d. gdje će se izabrati pobjednik i nagraditi finalisti 14. svibnja.

Često postavljanja pitanja oko projekta možete pročitati ovdje, a pozivamo vas da nam se s dodatnim upitima javite na mail [email protected]. Pročitajte detaljno što se traži u ovogodišnjim Slagalicama te ponudite svoja rješenja najkasnije do 6.svibnja 2015. u 23:59. Objavit ćemo 9. svibnja imena tri najbolja tima iz svake Slagalice koja su pozvana na finalno predstavljanje u prostore INA d.d.

INA d.d.Osmislite gorivo budućnosti – Rješenje je potrebno prezentirati u obliku PPT prezentacije.

Collegium Predstavite Apsolventsko putovanje 2015 –  Rješenje dostaviti u obliku PPT prezentacije

HTC Hrvatska – Stvori priču za HTC uređaje – Power Point prezentacija i dodatak drugo kreativno rješenje (crtež, skica, maketa… )

Zagrebačka škola ekonomije i managementa Kako privući najbolje studente na ZŠEM? –  Rješenje se treba dostaviti u Word dokumentu kojeg će pratiti Power Point prezentacija.

Hrvatski ured za osiguranjeVideo natječaj pametno je biti osiguran – Rješenje se dostavlja u video format u 720p rezoluciji