Pretraga

Snimanje popularnog youtubera u Dubrovniku pošlo po zlu: Natjecatelji se otrovali vodom

A- A+

Mr. Beast trenutno snima video natjecateljskog karaktera u Dubrovniku, a kako doznaje tamošnji lokalni portal, natjecatelji su se otrovali vodom zbog čega je snimanje odgođeno za nekoliko dana. Teško je za pretpostaviti o kakvom je natjecanju točno riječ, ali oni koji često gledaju ovog popularnog youtubera zasigurno znaju da će novčana nagrada biti velika.

Mr. Beast. Screenshot: YouTube

Jedan od najpopularnijih youtubera na svijetu, Mr. Beast, trenutno snima novi video u Dubrovniku. Iako nije poznato o kakvoj vrsti videa je točno riječ, procurjele su informacija da se najvjerojatnije radi o nekom natjecanju za novac te da je snimanje na nekoliko dana bilo odgođeno jer su se natjecatelji – otrovali.

Naime, kako saznaje Dubrovački dnevnik, snimanje se održava u razrušenom kompleksu u Kuparima, blizu čega je i izvor iz kojeg su natjecatelji pili vodu i otrovali se.

Izdvojeni članak
MrBeast u djeci daje vodu

Popularni YouTuber u Africi izgradio sto bunara s pitkom vodom: ‘Djeca su umirala zbog prljave vode’

Inače, videi natjecateljskog karaktera često se mogu vidjeti na kanalu Mr. Beasta. Radi se, prije svega, u videima gdje pojedinac ili određena skupina ljudi radi neke neobične izazove, ne bi li tako osvojila veliku količinu novca. Budući da je Mr. Beast poprilično kreativan, teško je za pretpostaviti što je sada ‘izmislio’.

Može se reći da je Mr. Beast stvorio jedinstvenu nišu na YouTubeu kombinirajući filantropiju sa zabavnim sadržajem, što ga čini jednim od najpoznatijih i najutjecajnijih kreatora na platformi. U trenutku pisanja ovog teksta, Mr. Beast ima 236 milijuna pretplatnika na YouTubeu.