Pretraga

Splitski divljak na slobodi, 90 posto policajaca su, kaže, njegovi fanovi: ‘Svi me pitaju kad će majice’

A- A+

Nakon što su mediji jučer izvijestili da je Adrian Petričević, splitski influencer poznat po videima opasnih vožnji i prometnih prekršaja zbog kojih je završio i na Bilicama, izašao je njegov novi video. U njemu, ukratko, kaže da mediji lažu, da je cijela priča prenapuhana, a on nepravedno kažnjen. Među policajcima, kaže, ima baš dosta fanova i ‘svima je drag osim šefovima’.

Foto: Youtube screenshot; ADRI

Prekjučer u popodnevnim satima splitski influencer Adrian Petričević, odlučio je malo zapaliti gumu na svom novom motociklu marke Suzuki.

‘Odlučia san zapalit gumu da je mogu lakše skinit’

Trajalo je to, kako on kaže, tek 26 sekundi, nakon čega se otišao provozati autom.

Izdvojeni članak

Splitski divljak opet u pritvoru: Palio gume pa mu prijeti pljenidba novog motocikla

– Odlučia san zapalit gumu da je mogu lakše skinit, kaže splitski influencer pri početku novog videa.

Kad se vratio kući, ispred svoje garaže vidio je vatrogasce. Zovnula ih je njegova baka koja je mislila da se nešto zapalilo. Nedugo nakon došla je policija, njega privela, a pred garažu postavila patrolno vozilo koje je tu dežuralo cijelu noć kako sporni motor, čija je pljenidba bila u planu, ne bi preko noći nestao.

– Kad san bia u postaji san sazna da 90 posto postaje gleda moja videa i svi su ka, amo reć, fanovi. Svi su me pitali kad će majice, kad ćeš napravit šesticu. Svima san tamo drag osin tin šefovima, kaže Adrian.

U videu opisuje, sad već tradicionalno, kako je izgledala njegova noć u pritvoru, a u nekoliko navrata ponavlja da su mu zbog 26 sekundi paljenja guma oduzeli motor i pokušali ga strpati u zatvor.

Poznati splitski divljak

Naime, ovo mu je drugi motor koji mu je zaplijenila policija, a već je, zbog kršenja zakona, bio u zatvoru na splitskim Bilicama. Poznat je postao nakon što je objavio video pod naslovom Motovlog gdje sa svojim starim motociklom juri kroz grad i čini desetke prometnih prekršaja.

Kako smo pisali, bio je u zatvoru, a nedugo nakon što je izašao, u ožujku ove godine ponovno je počinio prekršaj prekoračivši ograničenje dozvoljene brzine za čak 93 km/h. Zbog toga je završio u zatvoru na 15 dana, Ovo remećenje javnog reda i mira paljenjem gume, dakle, nije ni prvi ni izolirani prekršaj mladog splitskog influencera, već jedan u nizu.

Cijeli njegov video možete vidjeti ispod.