Pretraga

Spremni za shopping? Danas su krenula velika zimska sniženja

A- A+

Ovo smo čekali! Zimsko sezonsko sniženje započelo je danas, 27. prosinca, priopćili su iz Hrvatske gospodarske komore. Sniženja mogu trajati maksimalno 60 dana, a popusti će negdje ići i preko 50 posto.

Zimsko sezonsko sniženje stiže u pravo vrijeme. Nakon što smo za božićne poklone i ukrase potrošili nešto novca, u trgovine nas ovaj put primamljuju veliki popusti. Hrvatska gospodarska komora priopćila je da je to “ludilo”, zvano zimsko sezonsko sniženje, započelo danas. Popusti će negdje ići i više od 50 posto, a cijelo sniženje može trajati maksimalno 60 dana, prenosi N1.

Izdvojeni članak

Ovo su načini da uštedite više stotina kuna svog studentskog budžeta

Neka istraživanja pokazuju da se na sniženjima proda 70 posto ukupnih roba. Prema procjenama HGK u ovo blagdansko vrijeme očekuje se rekordna potrošnja od 12.5 milijardi kuna, a vjeruju da će ovo sniženje pridonijeti toj brojci.

Iako smo mogli primjetiti kako je i prijašnjih dana mnogo trgovina nudilo različite popuste, oni su se kretali između 10 i 30 posto. Trgovci prema Zakonu imaju pravo raditi akcije na proizvode, rasprodaje, popuste i ostale posebne ponude, ali moraju voditi računa o poštenoj trgovačkoj praksi, podsjećaju iz HGK, a prenosi N1.