Pretraga

Srpski modni dizajner držao 19-godišnjaka zatočenog u smočnici: Želio ga je ubiti?

A- A+

Srpska policija primila je dojavu da je mladić od 19 godina zatočen u smočnici srpskog modnog dizajnera Darka Kostića. Mladić je uspio pobjeći iz stana i doći do patrolne policije te im je objasnio da je modni dizajner nakon kraće zabave postao agresivan te ga zaključao u smočnicu i prijetio mu ubojstvom.

Foto: PinkTV | Screenshot YouTube

Mladić od 19 godina bio je zatočen u stanu srpskog modnog dizajnera Darka Kostića, saznaje nova.rs. Prema policijskom izvješću, Kostić je nakon kratke zabave postao agresivan te je mladića zatvorio u smočnicu i prijetio mu ubojstvom.

– U 02:43 sata prijavljeno je da se u stanu modnog kreatora D.K. u ul. Dobračina, u stanu nalazi Š.H. 19 godina, koji je poslao poruku pozivatelju N.N. da je zatvoren u smočnicu i da ga D.K. hoće ubiti, stoji u priopćenju srpske policije, a prenosi N1.

Mladić je na kraju uspio izaći iz stana te je došao do policijske patrole gdje im je ispričao što se sve dogodilo. N1 piše da je policija na kraju uhitila Kostića kojega je sud prošle godine osudio na godinu dana kućnog zatvora zbog spolnog uznemiravanja maloljetnika, no ta presuda nije pravomoćna.