Pretraga

Stephen Hawking ponudio svoju teoriju oko Zaynovog napuštanja One Directiona

A- A+

Stephen Hawking je gostovao u opernoj kući u Sydneyju gdje je odgovarao na pitanja publike. Najviše pitanja je bilo u vezi univerzuma, crnih rupa i ostalih astronomskih tema, međutim jedna mlađa tinejdžerica je postavila pitanje o One Directionu, a Hawking se nije dao smesti te je dao originalan odgovor.

Pitanje je bilo vezano uz Zayn Malika i njegovo napuštanje One Directiona, a svjetski renomirani znanstvenik ponudio je teoriju u svojem stilu.

– Što mislite koje je kozmološki utjecaj Zaynovog napuštanja One Directiona i posljedičnog slamanja srca milijuna tinejdžerica diljem svijeta, pitala je djevojka.

Hawking je pitanje dočekao s olakšanjem, jer je napokon dobio pitanje koje je bitno.

– Napokon pitanje koje je bitno. Moj savjet bilo kojoj curi slomljenog srca je da počne studirati o teoretskoj fizici. Zato što će jednog dana možda postojati dokazi o višestrukim univerzumima. Ne bi bilo nemoguće da negdje izvan našeg univerzuma postoji drugi u kojem je Zayn i dalje član One Directiona. Cure bi možda voljele znati da u nekom drugom mogućem univerzumu postoji mogućnost da su ona i Zayn sretno oženjeni