Pretraga

Što raditi kada vam je dosadno na nastavi?

A- A+


Nastava može biti jako dosadna, a ubijate dosadu tako da rješavate križaljke ili pak visite na fejsu, ako imate mobilni internet. Vaše frendice lakiraju nokte ili peglaju kosu dok vi crtate profesoricu u svojoj bilježnici.

Mi vam donosimo 10 stvari koje biste mogli raditi kada vam je dosadno:

1. Heklajte– Dosadno vam je slušati o fotosintezi na biologiji. Ponesite konac i igle te svojim radom iznenadite svoju mamu ali i televizor, koji će biti ukrašen novim heklanjem.

2. Napravite lutku od čarape– Ako sjedite sami u klupi napravite si lutku od čarape koja će vam biti najbolji prijatelj na predavanju.

3. Šiljite olovku dok ne nestane– Opet dosadne jednandžbe. Iskalite svoj bijes na olovci, šiljite ju dok se ne pretvori u piljevinu.

4. Hibernirajte– Profesorica iz hrvatskog priča o romantizmu, a vama jedino što je romantično je san. Ponesite jastuk u školu i hibernirajte.

5. Prakticirajte ninja vještine– Želite se osvetiti za jedinicu iz kemije? Prakticirajte svoje ninja vještine dok ostali rade pokuse.

6. Konzumirajte helij– Ako niste naučili za usmeni iz fizike, konzumirajte helij i pokušajte dobiti dva na glasnovne sposobnosti.

7. Vježbajte trbuhozborstvo– Počeli ste se družiti s lutkom koju ste napravli, uvježbajte trbuhozborstvo kako bi njen govor doveli do savršenstva.

8. Mumljajte– Imate loše mišljenje o latinskom. Uvijek možete mumljati ono što mislite, izrazili ste svoje misli, ali nitko vas ne razumije pa ne snosite posljedice.

9. Izmislite svoj jezik– Strani jezici su vam prelagani. Izmislite svoj jezik, tko zna možda vam pomogne u prepisivanju.

10. Ako vas prozovu da čitate iz udžbenika, pjevajte himnu– Ne znate što treba pročitati ali znate da je profesor veliki domoljub. Zapjevajte mu himnu i pokupite peticu.

Ako vam to nije dovoljno, pogledajte video, možda vam pomogne u izbjegavanju monotonije na nastavi.