Pretraga

Strava kod Zadra: Policija uhitila 26-godišnjaka, osumnjičen je da je ubio oca i ranio majku

A- A+

Otac mrtav, a majka ozlijeđena nakon stravičnog napada u Selinama nedaleko Zadra. Za sve je osumnjičen njihov 26-godišnji sin koji se trenutno nalazi u prostorijama zadarske policije. Kriminalističko istraživanje još traje, a lokalni mediji razgovarali su s očevicima i susjedima.

nož

Ilustracija: Unsplash; Kyle Johnson

Stravična priča dolazi iz Selina nedaleko Zadra. Tamo je policija uhitila 26-godišnjaka kojega sumnjiči da je ubio starijeg muškarca i ranio ženu. Kako neslužbeno doznaje zadarski.hr, ubijeni muškarac otac je osumnjičenog, a ozlijeđena žena majka.

‘Prizor je bio strašan’

Zadarski.hr razgovarao je s nekim svjedocima koji su netom nakon nemilog događaja vidjeli osumnjičenog kako izlazi iz kuće.

– Sin je istrčao iz kuće obliven krvlju. Zazivao je pomoć i vikao neka netko zove policiju! Ne znam tko je na kraju i pozvao policiju, ali su došli za desetak minuta, i oni i Hitna pomoć. Nismo ni slutili što se u kući odvijalo, ali prizor je bio strašan. Istrčali smo u tom trenutku na terasu, ali se sve odigralo u trenutku. Prije toga nismo čuli ništa što bi upućivalo na tako nešto. Tek kada je izašao iz kuće krvav i počeo zazivati pomoć shvatili smo da se dogodilo nešto strašno, ispričao je za zadarski.hr Mathias Zechmeister, češki državljanin koji je s obitelji odsjeo u blizini kuće gdje se dogodilo ubojstvo.

Izdvojeni članak

Mladić (19) izazvao prometnu nesreću: Vozio bez vozačke s 2,93 promila

Istraga je još u tijeku

Konkretno, u policijskim se prostorijama, izvještavaju iz PU zadarske nalazi muška osoba koja se dovodi u vezi sa spomenutim događajem. Trenutno je u tijeku kriminalističko istraživanje koje se provodi u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom. Policija je, naime, u nedjelju, 24. srpnja oko 21 sati zaprimila dojavu da se na području Selina u obiteljskoj kući nalazi mrtvo tijelo muškarca da je jedna ženska osoba ozlijeđena.

Odmah po zaprimljenoj dojavi policajci su izašli na mjesto događaja gdje su pronašli mrtvo tijelo muške osobe dok je ozlijeđenoj ženskoj osobi pružena je liječnička pomoć te se nalazi izvan životne opasnosti.


U slučaju psiholoških smetnji, izloženosti nasilju ili traumi možete se obratiti psihološkom centru TESA. Psihološko savjetovanje je dostupno putem telefona za psihološku pomoć 01 48 28 888 svakog radnog dana od 10 do 22 sata.

Obratiti se možete i Hrabrom telefonu na broj 116 111.

Ako ste vi ili netko drugi žrtva kaznenog djela ili prekršaja javite se Nacionalnom pozivnom centru za žrtve kaznenih djela i prekršaja na 116 006 koji, besplatno i anonimno, nudi informacije, emocionalnu i pravnu podršku.