Pretraga

Strava na Trgu u Zagrebu: Mladić (18) bocom razrezao vrat čovjeku, htio ga ubiti

A- A+

Novi, izrazito nasilni slučaj, dogodio se sinoć na Trgu bana Josipa Jelačića, gdje se održavala proslava naslova NK Dinamo. Mladić (18) s leđa je prišao 59- godišnjaku i razbijenom bocom porezao ga po vratu. Policija smatra da ga je namjeravao ubiti.

Ilustracija: Unsplash

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o pokušaju ubojstva u centru Zagreba. U nedjelju oko 23 sata u na Trgu bana Josipa Jelačića, gdje se održavala proslava naslova Dinama, mladić od svega 18 godina pokušao je ubiti 59-godišnjeg čovjeka.

Prišao mu je na ulici vidno alkoholiziran te ga razbijenom bocom koju je držao u ruci porezao po vratu u namjeri da ga usmrti, smatra policija. Za sada nije utvrđeno da je imao povod za to, niti je mladić poznavao žrtvu. Kako navodi policija, ozlijeđenom muškarcu liječnička je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Zagreb te je utvrđeno da je on lakše ozlijeđen.

– Muškarac koji se dovodi u svezu s ovim događajem je odmah uhićen i doveden u službene prostorije, nakon čega mu je radi stanja u kojem se nalazio pružena liječnička pomoć u Kliničkoj bolnici Dubrava, a potom u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, navodi policija.