Pretraga

Student FER-a Ivan Sinčić dobio gotovo 300.000 glasova

A- A+

Veliko iznenađenje vlada u stožeru Živog zida na zagrebačkom Velesajmu među nekoliko stotina aktivista i volontera predsjedničkog kandidata Ivana Sinčića. Večina članova nije očekivala ovako dobre rezultate i odjek javnosti, pa ne čude ni najave izlaska na parlamentarne izbore.


Izdvojeni članak

Ivan Sinčić s FER-a sakupio 10.000 potpisa i postaje najmlađi kandidat za predsjednika u povijesti

Student FER-a Ivan Sinčić sa svoje 24 godine izazvao je veliko iznenađenje i poremetio planove vodećih hrvatskih stranaka kojima je otkinuo više od 16 posto glasova. U tome prilog govori kako se iz stožera Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović cijelu večer govore kako će sigurno pridobiti glasače Ivana Sinčića jer su njihovi kandidati također bliski mladima. 

Sa samo 25.000 kuna i nekoliko tjedana u fokusu javnosti Živi zid je uspio napraviti veliki posao, a mnogim političarima će se tresti stolice, poručuje im aktivistica Živog zida Vladimira Palfi.

– Jako sam zadovoljan rezultatom i vjerujem da je ovo dobar temelj za dalnje aktivnosti Živog zida. Nećemo se predati i idemo još jače prema naprijed s našom jedinstvenim pristupom monetarnoj politici koju su glasači prepoznali, izjavio je Ivan Sinčić za srednja.hr.

U stožer Živog zida stiglo je nekoliko obitelji s djecom koji su se zahvalili Sinčiću na njegovom aktivizmu te poručili da će postati aktivni članovi Živog zida u borbi protiv deložacija. Predsjedničkom kandidatu pristupili su i neki zaposlenici Imunološkog zavoda koji su Sinčića još jednom pozvali da dođe i podrži borbu protiv još jedne velike privatizacijske pljačke.

Sutra na srednja.hr možete pogledati video poruku Ivana Sinčića mladima u Hrvatskoj.

Sudjelujte u našoj anketi i odgovorite kome ste dali svoj glas, u kojoj za sada predvodi Ivan Sinčić.