Pretraga

Student u srpskoj Potjeri na ploči obranio rekordan iznos: Novac donirao bolesnom dječaku

A- A+

Student Veljko u srpskoj Potjeri na ploči je obranio rekordan iznos od 12.800 eura. U završnoj Potjeri ekipa je uspjela pobijediti s 22 koraka prednosti pred lovkinjom. Veljko je osvojeni iznos donirao bolesnom dječaku iz Niša koji je na liječenju u inozemstvu.

potjera veljko

Student Veljko prvi je s lijeva | screenshot: RTS/X

U srpskoj Potjeri student Veljko na ploči je uspio obraniti rekordan iznos od 12.800 eura, piše Nova.rs. U prvoj igri, kazao je Veljko, nije se najbolje snašao te je osvojio 60.000 dinara iliti oko 500 eura. No, onda je na ploči odlučio uzeti višu ponudu koju je uspješno obranio.

Ni sam nije vjerovao da je to moguće i tijekom igre je ponavljao da će ga lovkinja sigurno stići, prenosi Nova.rs. U završnoj Potjeri ekipa je imala 22 koraka prednosti pred lovkinjom te su svoj iznos uspjeli obraniti. Veljko je na kraju kazao da će svoj dio novca donirati za liječenje dvogodišnjeg dječaka iz Niša koji se liječi u inozemstvu. Na stranici gdje se prikupljaju donacije za bolesnog dječaka vidljivo je da je Veljko uplatio 4.000 eura.

Izdvojeni članak
lovci iz superpotjere

Lovac iz Superpotjere oštro o statistikama tko je najuspješniji: ‘Nastaje miš maš, to je timska igra’

Inače, i u hrvatskoj inačici kviza česti natjecatelji su studenti. Tako je nedavno u Potjeri briljirao brucoš farmacije koji je u prvoj minuti osvojio 4.000 eura, za što ga je pohvalio i lovac Dean Kotiga. Nedavno smo pak razgovarali sa sastavljačem pitanja iz Potjere te smo doznali kako izgleda proces od nastanka ideje za pitanje pa do toga da se ono pojavi pred lovcem ili natjecateljem.