Pretraga

Studentski zbor ima poziv za kreativce: Najbolji će zaraditi čak 2.500 eura

A- A+

Studentski Zbor Sveučilišta u Zagrebu produljio je rok za natječaj za oblikovanje novog vizualnog identiteta, nudeći sada povećanu novčanu nagradu. U želji poticanja kreativnosti među studentima, Zbor ističe da ova prilika može poslužiti kao poticaj za putovanje ili ulaganje, pozivajući sve zainteresirane da pokažu svoju kreativnost do 1. ožujka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Studentski zbor UNIZG (@szzg.unizg)

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu obavještava sve kreativne umove kako je produljen rok za sudjelovanje u natječaju za oblikovanje njihovog novog vizualnog identiteta. Osim toga, nagrada za najbolje rješenje povećana je kako bi, kako navode, pratila inflaciju i sada iznosi 2.500 eura.

Što se sve traži u natječaju?

S obzirom na aktualnu ekonomsku situaciju, Studentski zbor želi potaknuti što više studenata da sudjeluju, nudeći im priliku za zaradu. Ova nagrada može poslužiti kao poticaj za putovanje nakon ispitnih rokova ili čak kao kapital za buduća ulaganja.

Natječaj traži kreativna rješenja koja će odražavati identitet, vrijednosti i prepoznatljivost Studentskog Zbora. Među zahtjevima su: logotip koji će funkcionirati za sve sastavnice Zbora, prikaz vizualnog identiteta na promo i formalnim materijalima te predloženi template za društvene mreže i web stranicu.

Izdvojeni članak
sveučilište u zagrebu

Sveučilište u Zagrebu dobiva novi fakultet? Popularno veleučilište pokrenulo postupak preustroja

Radovi se dostavljaju isključivo e-mailom

Prijavitelji svoje radove dostavlja isključivo putem e-pošte na adresu: [email protected], s naslovom ‘Natječaj za oblikovanje vizualnog identiteta SZZG’. U poruci e-pošte prijavitelj treba navesti, ako je fizička osoba: svoje ime i prezime, datum rođenja, kontakt broj mobitela, trenutnu razinu obrazovanja koju pohađa i naziv ustanove u kojoj se obrazuje (ako je primjenjivo) ili ako je pravna osoba: pravno ime subjekta, OIB subjekta, adresa sjedišta, ime i prezime kontakt osobe, e-adresu i broj mobitela kontakt osobe.

Rok za prijavu je produljen do 1. ožujka 2024. godine u 12 sati, a nagrada od 2.500 eura čeka autora najboljeg vizualnog identiteta. Svi prijavitelji bit će obaviješteni o primitku njihove e-pošte te o rezultatima Natječaja koje će Naručitelj javno objaviti po završetku evaluacije. Detalje o dokumentaciji i načinu dostave radova možete pronaći na službenoj web stranici Studentskog zbora na ovoj poveznici.