Pretraga

Svaka čast: U poplavljenoj gimnaziji nije bilo nastave, ali učenici su svejedno došli u školu pomoći

A- A+

Po drugi puta u svega nekoliko dana pukla je vodovodna cijev u Selskoj ulici. Poplavljeno je bilo raskrižje Baštijanove i te ulice, a voda je stvorila štetu i u Privatnoj gimnaziji i ekonomskoj školi Katarina Zrinski u Zagrebu, čije su prostorije tom prilikom poplavljene. Iako danas nije bilo nastave, učenici su danas došli u školu i pomogli u čišćenju.

Prava havarija jučer se dogodila u Privatnoj gimnaziji i ekonomskoj školi Katarina Zrinski u Zagrebu. Zbog puknuća vodovodne cijevi u Selskoj ulici, u toj je školi poplavljen dio prostorija i zbog štete je nastava bila otkazana.

Kako stoji u obavijesti škole, nastave niti uživo niti online nije bilo ni danas, budući da je školski inventar bio oštećen. Ipak, dio učenika došao je u školu kako bi nesebično pomogao u čišćenju.

– Učenici ne mogu dočekati početak nastave nakon poplave pa su danas došli pomoći kako bi sve što prije krenulo, napisali su iz škole na Facebook stranici uz fotogaleriju vrijednih pomoćnika.

A pomoć je očito na kraju bila vrlo korisna pa će se nastava u Privatnoj gimnaziji i ekonomskoj školi Katarina Zrinski već od sutra redovno održavati u školi po uobičajenom rasporedu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap