Pretraga

Sve što vas zanima o naukovanju možete doznati na ovom mjestu

A- A+

Hrvatska obrtnička komora otvorila je Help-desk liniju za naukovanje. Putem nje poslodavci u na jednom mjestu mogu dobiti sve informacije vezane uz provedbu naukovanja.

ilustracija: Malcolm Lightbody / Unsplash

– Zanima vas naukovanje? Želite se uključiti u provedbu? Već provodite naukovanje, ali imate neka pitanja?, pitaju poslodavce iz HOK-a.

Budući da uzimanje učenika na naukovanje stvara mnoga pitanja, Hrvatska obrtnička komora je, u okviru europskog projekta Erasmus + Uključite se u EP4A: Europska partnerstva za naukovanje, uvela Help-desk liniju za naukovanje namijenjenu obrtima, malim i srednjim poduzećima.

– Putem Help-desk linije poslodavci mogu na jednom mjestu dobiti sve informacije vezane uz provedbu naukovanja, kažu iz komore.

Izdvojeni članak

Izvrsna vijest za učenike: Praksu sada možete pronaći u svega nekoliko klikova

Ističu kako na pozive na jedinstveni broj telefona 01/4806 656 odgovaraju stručnjaci za obrazovanje zaposleni u Hrvatskoj obrtničkoj komori i područnim obrtničkim komorama.

– Osim općenitih informacija o naukovanju (koristi naukovanja, zašto se uključiti u naukovanje, u kojim zanimanjima se provodi naukovanje, zakonski propisi itd.), stručnjaci daju informacije o izdavanju dozvole (licencije) potrebne za primanje naučnika, kažu.

Uz telefonsku help-desk liniju otvorena je i posebna e-mail adresa: naukovanje@hok.hr.

Sve što vas zanima o naukovanju možete doznati na ovom mjestu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap