Pretraga

Tampon, anus, oko – novi načini opijanja tinejdžera!

A- A+

 odditycentral.com

Ako ste mislili da znate sve o opijanju tinejdžera, promislite još jednom. Naime, diljem svijeta pametna su djeca zaključila da im klasično ispijanje alkohola nije dovoljno pa su curice odlučile namakati tampone u votku, dječaci gurati pivski bong u anus, dok se najnovijim hitom, izljevanjem alkohola izravno u oko, ravnopravno koriste oba spola.

Da, dobro ste pročitali. Tinejdžeri diljem svijeta koriste ove sulude metode opijanja iz razloga što tako alkohol odlazi izravno u krvotok pa je potrebna manja količina i manje vremena da počnu vidjeti duplo. To što time riskiraju infekcije, neplodnost, sljepoću i brojne ostale nuspojave, nije im problem.

Onaj tko se prvi dosjetio ovih metoda konzumacije alkohola, zaslužuje poštenu porciju šamaranja, baš kao i svi oni koji su bili dovoljno neinteligentni da te ideje testiraju na sebi. Za Boga miloga pa kojoj budaletini može pasti na pamet umjeto u usta, pivo liti u anus, i to kroz gumenu cijev? Koja cura može biti toliko glupa da misli kako neće biti posljedica za njenu vaginu ukoliko tampon prije korištenja namoči u 40-postotni alkohol?! Koliko u minus mora otići vaš IQ da bi samovoljno izlili votku u očnu jabučicu?!?

Dragi srednjoškolci, apeliram u ime zdravog razuma da ne pokušavate ništa slično eskapadama koje su pokušali tinejdžeri diljem Njemačke, Engleske, SAD-a i brojnih drugih zemalja. Nemojte poput njih misliti da nećete imati alkoholni zadah kad dođete kući roditeljima, zato jer niste konzumiralii alkohol na usta. Nemojte ni misliti da će te napuhati 0 promila ukoliko vas zaustavi policija jer su se i tu oni prevarili.

Kvragu, nije da vas potičem, ali ako već hoćete piti onda to radite kao što rade svi pravi alkoholičari – kroz grkljan, nizbrdo pa u dubinu duše. Ako pak mislite da će biti cool ujutro se pohvaliti prijateljima da ste sinoć gurali gumenu cijev u anus, slobodno probajte, uz savjet da prije toga provjerite postoji li još koja škola u blizini u koju ćete se prekosutra moći prebaciti.