Pretraga

Tinjedžerima i majci prijeti kazna nakon što su u školski teren utisnuli penis od 100 metara

A- A+

Razumije se da su tinejdžeri uvijek spremni na neslane šale o kojima nerijetko baš i ne razmisle unaprijed, pa se onda čude posljedicama. No, kada glupost napravi tinejdžerica zajedno sa svojom majkom, koja ju je trebala odvratiti od glupe ideje, onda situacija postaje još smiješnija i zanimljivija. Ne samo da ih je saslušala policija, nego im prijeti i velika kazna na koju sigurno nisu računale.

Tinejdžeri su gotovo uvijek spremni na kojekakve šale koje često znaju biti nepromišljene, osobito kada se radi o posljedicama gluposti koje rade. No, kada je u tinejdžerskoj šali, glavni protagonist majka jedne tinejdžerice, onda je šala još gluplja. Vjerojatno nisu ni sanjale da će zbog štete koju su svojom ‘šalom’ napravile, završiti na policijskom ispitivanju te možda i platiti nemalu kaznu, piše Mirror.

Izdvojeni članak

Medicinska škola u Osijeku naložila učenicima: Idite na misu umjesto na nastavu

Pridonijela maloljetničkoj delikvenciji

Naime, majku i kćer ispitala je policija nakon što je preko cijelog nogometnog terena srednje škole Bedford High u Detroitu osvanuo ogroman penis u travi. 50-godišnja žena je zajedno sa svojom 16-godišnjom kćeri i njenim godinu starijim kolegom došla na ‘genijalnu’ ideju iscrtavanja čak 100-metarskog penisa preko cijelog terena sredstvom za uništavanje trave, pa je slijedom toga trava izgorena u obliku već spomenutog dijela muškog tijela.

Zbog ovog incidenta, škola je prisiljena prebaciti školske igre na drugu lokaciju, a šteta na nogometnom terenu je preko 10 tisuća dolara. Majka će se vjerojatno suočiti s optužbama da je pridonijela maloljetnoj delikvenciji, a u policiji govore da je ono što je napravila pravi delikt, a ne prijestup.

Izdvojeni članak

Tinejdžeri i dalje šokiraju javnost: Ponovno aktivna stranica ‘Uživo iz balkanskih škola’

Ravnatelj strog i ljut

– Tužit ćemo aktere ovog delikta do najveće moguće mjere jer ovo nije tinejdžerska šala, ovo je ozbiljan delikt, rekao je ravnatelj škole Mark Kleinhans te dodao kako se nada da će ovaj slučaj poslužiti kao primjer ostalim roditeljima da ne rade takve stvari.

Kleinhans je još istaknuo kako roditelji moraju razgovarati sa svojom djecom o onome što ona vide na internetu te o tome što biraju napraviti. Tvrdi da kada djeca na internetu vide nešto za što smatraju da je ‘cool’, obično to i ponavljaju.

– Moraju zaista razmisliti o tome što gledaju i što rade, a ovaj prijestup na nogometnom igralištu, nekog će koštati jako puno, zaključio je.