Pretraga

Trk po kokos kuglice: Nakon duljeg vremena otvorena je ‘slasta’ na Savi

A- A+

Nakon što je bila zatvorena nekoliko mjeseci, studenti od ovog utorka opet mogu posjetiti ‘slastu’ na Savi. Opet je moguće uživanje u jeftinom sladoledu i kokos kuglicama.

Ponuda kolača foto:Dominik Smolak|srednja.hr

Studentima SD-a ‘Stjepan Radić’, konačno je laknulo. Nakon što je bila zatvorena od kraja prošle akademske godine, popularna ‘slasta’ konačno je opet otvorena i svi mogu doći uživati u omiljenom studentskom desertu – kokos kuglicama. 

Budući da je kuna otišla u povijest, studenti svoje omiljene slastice i napitke moraju plaćati u eurima. Prema službenom cjeniku, espresso košta 1,33, velika kava s mlijekom 1,73, a kuglica sladoleda 1,06 eura. Uz predočenje X-ice, cijene su, naravno, značajno manje.

Izdvojeni članak

Nećete vjerovati od čega se radi većini omiljeni desert iz menze, SC nam otkrio kako nastaje

– Presretna sam zbog otvaranja ‘slaste’. Nisam ju još posjetila, ali jedva čekam otići na sladoled. Nema mi ništa bolje nakon menze otići na kuglicu sladoleda od dvije kune, rekla nam je Patricija, stanarka doma na Savi.

Ako je za suditi prema komentarima u Facebook grupi studentskog doma ‘Stjepan Radić’, studenti su uistinu ushićeni zbog ponovnog otvaranja ‘slaste’.