Pretraga

Tužan dan za fanove serije La Casa de Papel: Peta sezona će biti ujedno i posljednja

A- A+

Nakon što su počela snimanja pete sezone španjolske hit serije La Casa de Papel, potvrđeno je da će to biti i posljednja sezona serije. Podsjećamo, radi se o seriji koja je postala globalni fenomen nakon što se pojavila u Netflixu, a nakon naprasno prekinute četvrte sezone, svi su nestrpljivo čekali potvrdu novih epizoda.

Screenshot: YouTube

Koronavirus je na kratko zaustavio cijeli svijet, pa tako i svijet zabave, odnosno filma. Iako je upravo La Casa de Papel bila najgledanija serija tijekom karantene koju je iskusio gotovo cijeli svijet prethodnih mjeseci, nije se znalo što će se događati sa serijom, odnosno s novim sezonama.

Izdvojeni članak

Službeno je: Počele su se snimati nove epizode serije La Casa de Papel

Iako se prvotno pričalo o tome da će se snimati još dvije sezone, ipak je potvrđeno da će peta sezona, na kojoj se trenutno radi, biti i posljednja sezona. Netflix je službeno izjavio da će bismo uskoro mogli i gledati nove epizode, usprkos neredu izazvanom koronavirusom.

Najavljeno je da će se svi glumci koji su sudjelovali u dosadašnjim epizodama vratiti i za posljednju sezonu, a Alex Pina, osoba koja stoji iza cijele serije, tvrdi da nas čeka najbolja sezona do sad.

– Proveli smo skoro godinu dana razmišljajući o tome kako rastaviti ekipu. Kako staviti Profesora na tanki led, kako dospjeti do situacija koje su nepovratne za više likova. I rezultat je peti dio La Case de Papel. Rat doseže svoje najekstremnije i najbrutalnije razine , ali je isto tako epska i najuzbudljivija sezona, rekao je Pina u službenoj izjavi Netflixa.

Postoji mali milijun teorija o tome kako će serija završiti, ali sudeći po ovome što je Pina najavio, teško da će itko uspjeti pogoditi što čeka našu omiljenu bandu lopova u novoj sezoni. Naravno, dok čekate nove epizode, provjerite svoje znanje o dosadašnjim epizodama u našem sustavu kvizovi.srednja.hr!