Pretraga

U prošlom tjednu nestalo čak četvero sedamnaestogodišnjaka

A- A+

Policija traga za sedam mladih osoba, kojima se u prošlom tjednu izgubio svaki trag te moli za pomoć sve građane s korisnim informacijama da obavijeste Nacionalnu evidenciju nestalih osoba, nazovu broj 192 ili se jave u najbližu policijsku postaju.

www.nestali.hr

Karla Sabljak (17) u četvrtak se, 21. svibnja, udaljila se iz ulice Svetog Mateja u Zagrebu u nepoznato. Ne zna se što je u trenutku odlaska nosila na sebi.

Karla ima smeđu kosu i smeđe oči.

www.nestali.hr

Ivona Belobrk (17) udaljio se iz Nijemčanske ulice u Zagrebu u utorak 19. svibnja u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Ivan je visok 182 centimetra, ima crnu kosu i smeđe oči.

www.nestali.hr

Erduana Karadža (17) se u nedjelju, 17. svinja, udaljila u nepoznato iz Zametske ulice u Rijeci. U trenutku odlaska bila je odjevena u majicu kratkih rukava, sivu trenirku i crvene tenisice.

Erduana je visoka 160 centimetra, ima ravnu kestenjastu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

www.nestali.hr

Marijana Pređak (17) udaljila se u srijedu, 20. svibnja, s adrese u Bedekovčini  u nepoznatom smjeru. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Marijana je visoka 155 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

www.nestali.hr

Martina Jurković (16) je u noći s 20. na 21. svibnja otišla s adrese u Karlovcu, Mala Švarča, u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Martina je visoka 165 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, svijetloplave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Iznad oka ima mali ožiljak.

www.nestali.hr

Nada Bekić (24) se u nedjelju, 17. svibnja, udaljila iz Bolničke ceste u Zagrebu u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u tamnosmeđi gornji dio trenirke, narančastu majicu, tamni donji dio trenirke i bijele natikače.

Nada je visoka 160 centimetara, ima valovitu smeđu kosu, plave oči, četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe.

www.nestali.hr

Kristina Murić (26) se u ponedjeljak, 18. svibnja, udaljila s radnog mjesta u Murskom Središću, Frankopanska ulica, u nepoznato.

Kristina je visoka 174 centimetara, ima gustu plavu kosu, velike plave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U trenutku odlaska bila je odjevena u svijetloplavu majicu kratkih rukava, crne hlače i balerinke.