Pretraga

U proteklim danima nestalo četiri mlade osobe: najmlađem je samo 12

A- A+

U posljednjih sedam dana policiji je prijavljen nestanak četiri mlade osobe, među kojima najmlađa ima svega 12 godina. Ako ste ih vidjeli ili imate neku drugu informaciju koja bi mogla koristiti u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Stipe Ilišević (17) je visok 180 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.
Stipe se u nedjelju 17. srpnja udaljio u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao kratke šarene hlače, crnu majicu kratkih rukava i bijele tenisice.

Nataša Čulić (25) je visoka 172 centimetra, ima ravnu tamnoplavu kosu, velike svijetloplave oči i ovalno lice.
Nataša se u ponedjeljak, 18. srpnja udaljila s adrese u Brckovljanima, Sv. Jakoba u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.
Napomena: Fotografija je snimljena 2012. godine.

Marko Štahel-Radman (30) je visok 185 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Na lijevom ramenu ima tetovažu, a iznad desne arkade ožiljak.
Marko se u nedjelju, 17. srpnja udaljio s adrese u Zaprešiću, Antuna Mihanovića 24 u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

____________________________________________________________________________________________

Mateo Oršuš (12) je visok 130 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.
Mateo se u srijedu, 20. srpnja udaljio s adrese u Zajezdi u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.