Pretraga

Učenici slavonske škole na nastavi u jaknama, tvrde – nema grijanja: U školi im poručili da se toplo oblače?

A- A+

Učenici Zdravstvene i veterinarske škole dr. Andrije Štampara u Vinkovcima tvrde da od početka drugog polugodišta u učionicama sjede u zimskim jaknama jer ne radi grijanje. Hladni radijatori dočekali su ih prvi dan nastave u siječnju, a učenici govore da grijanje na klimu nije dovoljno. Ravnatelj škole tvrdi da postoji problem u jednoj ili dvije učionice, ali da je u ostalima toplo.

Zdravstvena i veterinarska škola dr. Andrije Štampara

foto: Zdravstvena i veterinarska škola dr. Andrije Štampara Vinkovci

Učenici Zdravstvene i veterinarske škole dr. Andrije Štampara u Vinkovcima tvrde da su ih na početku drugog polugodišta u školi dočekali hladni radijatori iako su temperature vani ispod ništice. Navode da od ponedjeljka u učionicama sjede u jaknama, piše Večernji.hr.

– Bukvalno se tresemo jer moramo satima biti u učionicama. Profesori dođu, održe predavanje i odu dalje. I oni su nam rekli kako je jako hladno u učionici i pitaju kako možemo izdržati. Domar škole nam je rekao da je se pokvarilo grijanje tako da smo prvoga dana pokušali upaliti klimu da ona malo ugrije učionicu, ali niti ona nije radila, tvrde učenici za Večernji.hr.

Izdvojeni članak
uečnici koja se igraju u snijegu na školskom dvorištu, grudanju se i rade snjegovića

Učenike za prvi dan nastave nakon zimskih praznika dočekao snijeg: ‘Svi su istrčali na svjež zrak’

Za istoimeni medij rekli su i da je klima ipak proradila, no da to nije dovoljno. Ravnatelj škole Josip Šuker za Večernji.hr kazao je da postoji ‘nekakav problem na sustavu grijanja koji se odražava na grijanje u jednoj ili dvije učionice’. Dodao je za Večernji.hr da je u ostalim učionicama toplo, a da je problem naći majstore koji bi otklonili kvar. Obećao je da će se sve brzo riješiti. Učenici su pak za Večernji.hr rekli da im je poručio da se slojevito oblače.