Pretraga

Učenik glumio beskućnika pa ga škola suspendirala

A- A+

Michael Bodomov je 17-godišnjak koji je zbog dramskog zadatka zaradio suspenziju u srednjoj školi Mount Lebanon. U želji da sljedeće godine upiše kazalište ili dramu na Pittsburgh Universityju, srednjoškolac je glumio beskućnika kojega je nazvao John te tolikom uvjerljivošću uspio zavarati i školsko osoblje. Nakon što se otkrilo da Michael nije John te da nije izbačen iz kuće jer je pregazio sestru, 17-godišnjak je suspendiran.

www.beta-gibbs.pcsb.org

Cijeli jedan dan 17-godišnjak Michael Bodomov koji pohađa Mount Lebanon High School glumio je beskućnika, što je bio dramski zadatak koji si je zadao prije mjesec dana. Toliko je uvjetljivo glumio beskućnika Johna koji je prekinuo svaki odnos s roditeljima nakon što je pregazio svoju sestru da su u to povjerovali svi zaposlenici spomenute srednje škole, piše Huffington Post.

Izdvojeni članak

Zbog provokativnog ‘twerking’ videa 33 učenika suspendirano iz škole

U školu ušetao kao beskućnik

S obzirom da se Michael misli između upisivanja kazališta ili drame na Pittsburgh Universityju, pomislio je da nema ništa loše u tome da se jedan dan okuša u glumi. – Obukao sam nekoliko kaputa i donji dio trenirke, izjavio je 17-godišnjak za Huffington Post. 

Dodao je kako je na rukama nosio rukavice bez prstiju, pokidane cipele te plastične vrećice kao čarape. Također je namazao lice tintom da izgleda prljavo. Inače je u školu svaki dan išao pješice, ali je njegova majka Marina pomislila kako izgleda vjerodostojno stoga ga je dovezla pred zgradu ranije kako bi izbjegao gužvu u vrijeme kad se škola otvara. Ušao je u dvoranu sa stražnjeg ulaza gdje je zatekao profesora koji je upitao što stranac želi od njega.

– Nekako sam promrmljao da moram razgovarati s nekim ljudima, prisjetio se Michael dodajući kako su svi pomislili da je psihički neuravnotežen. Nastavio je kako se u tom trenutku mislio hoće li reći tko se krije iza Johna, ali je ipak ostao dosljedan svom zadatku.

Izdvojeni članak

Zbog golišavih fotki profesorica suspendirana

Dan glume rezultirao dvodnevnom suspenzijom

Tinejdžer je zatim rekao profesoru kako bi on mogao biti učenik te škole, na što mu je on odgovorio da to nije moguće budući da izgleda kao 30-godišnjak koji se danima nije otuširao.

Nakon nekog vremena učenik je stvarno pokušao dokazati školskom osoblju da pohađa Mount Lebanon High School, no nitko mu nije povjerovao, što je 17-godišnjaku bilo čak zabavno, dok se nije pojavila policija. Tada je Michael ispričao svima o čemu se radi i da glumi beskućnika zbog dramskog zadatka, zbog čega mu je obznanjeno da će biti suspendiran.

Ovim postupkom 17-godišnjak se oglušio na pravilo da se mora identificirati zaposlenicima škole ako to od njega traže. Za kaznu i neposlušnost Michael je dobio dvodnevnu suspenziju, što komentira kao pretjeranu reakciju. Međutim, majka Marina nije uzrujana zbog kazne jer smatra da škola mora biti oprezna, pogotovo zbog sve češćih pucnjava i napada koje se događaju u obrazovnim institucijama.