Pretraga

Vipnet odabrao 11 polaznika bez iskustva za plaćeni jednogodišnji profesionalni razvoj

A- A+

Nakon što se na Vipnetov alumni program prijavilo 770 diplomanata bez radnog iskustva, metodom ‘Centar procjene’ odabrano je 11 najboljih. Naime, prva generacija polaznika plaćenog jednogodišnjeg programa profesionalnog razvoja u Vipnetu imat će na rapolaganju stručne edukacije, uključivanje u korporativne razmjene unutar Telekom Austria Grupe te mogućnost postat trajnim članovima Vip alumni zajednice.

Foto: privatna arhiva

Vipnetu je predstavio 11 polaznika prve generacije jednogodišnjeg programa profesionalnog i poslovnog razvoja Vip alumni. Nakon što su dobili 770 prijava, metodom ‘Centar procjene’ izabrali su prvu generaciju prošlogodišnjih diplomanata bez radnog iskustva. Kroz godinu dana Vipnet će u svakog polaznika uložiti više od 100 tisuća kuna, a polaznici će kroz mentorski rad s Vipnetovim menadžerima i rukovoditeljima, stručne edukacije, uključivanje u korporativne projekte i razmjenu unutar Telekom Austria Grupe, steći radno iskustvo čiji je nedostatak najčešća prepreka pri njihovom prvom zapošljavanju.

Ulaskom u program kandidati će, uz razvoj poslovnih i organizacijskih vještina, imati mogućnost i postati trajnim članovima Vip alumni zajednice.

Izdvojeni članak

Posao na godinu dana plaćen 6 tisuća kuna u Zagrebu: Samo za diplomante iz 2013. bez radnog iskustva

U Vipnetu izuzetno zadovoljni izabranim polaznicima

– Bili smo fokusirani na osobnost kandidata, kako bi se što bolje uklopili u Vipnetovu korporativnu kulturu. Cilj je bio dobro ih upoznati i vidjeti kako se ponašaju u timu, preuzimaju li inicijativu, predlažu li kreativne ideje, koliko su usmjereni rješenjima te koliko su fleksibilni pod vremenskim pritiskom, izjavila je Alis Kaznačić, rukovoditeljica Odjela upravljanja ljudskim potencijalima Vipneta.

Dodala je kako su ih kandidati vrlo pozitivno iznenadili inovativnim i praktičnim rješenjima, nevjerojatnim naprednim promišljanjima i pozitivnim duhom. Također je istaknula kako joj je posebno drago što su i sami polaznici zadovoljni njihovim pristupom.

Izdvojeni članak

Nezaposlenim mladima stigla pozitivna vijest

Šest tisuća kuna mjesečna bruto plaća

Alumniji su raspoređeni u odjele prodaje, marketinga, regulatornih
poslova, kontrolinga, planiranja radio-mreže, analize tržišta, odjel
poslovnih rješenja i odjel za prijenosnu i IP telekomunikacijsku mrežu. U
godinu će dana Vipnet u svakog od kandidata uložiti više od 100 tisuća
kuna kroz plaću koja će iznositi šest tisuća kuna bruto, edukacije,
program međunarodne razmjene i ostale dodatne pogodnosti.

Prvu Vipnet generaciju čine: Ana Kundid, Jelena Pevec, Tomislav Bohm, Roko Tomić, Domagoj Rudeš, Silvia Pavić, Ivan Zgurić, Željka Ljubić, Mate Knezović, Luka Mak i Milan Banjac.