Pretraga

Vjerna stranačka vojska dobila novu koračnicu: ‘Mladež HDZ, to je najbolje što Hrvatska ima’

A- A+

Mladež HDZ-a ovih dana slavi svoj dvadeset i peti rođendan. Velika obljetnica proslavljena je uz novu himnu mladih domoljuba koju je otpjevao Dražen Žanko. Himna je od sinoć dostupna na YouTubeu, ali mladež HDZ-a je zabranila da se postavlja na druge stranice.

youtube | srednja.hr

– Mi smo mladež HDZ, Naše stranke najveće, Mi radimo najbolje, Za budućnost hrvatske, riječi su nove himne mladeži najveće oporbene stranke.

Novu himnu mladih hadezeovaca, koja govori o mladenačkoj snazi i nadi u bolju budućnost u koju će nas odvesti vrijedna mladost HDZ-a, otpjevao je šezdesettrogodišnji pjevač Dražen Žanko, kojeg nismo čuli ‘Od stoljeća sedmog’.

Najnoviju Žankovu domoljubnu pjesmu željeli smo podijeliti s vama, ali na službenom kanalu Mladeži HDZ-a izričito je zabranjeno svako neovlašteno kopiranje i daljnja distribucija ove pjesme, kao i postavljanje iste na druge internetske stranice i društvene mreže.

Svako kopiranje i daljnja distribucija smatrat će se kršenjem autorskih prava i biti će podložno sudskoj tužbi, zato vas samo možemo uputiti da ako pjesmu želite čuti, u tražilicu YouTubea upišete ‘ Dražen Žanko-Himna mladeži HDZ-a #25godinaLJUBAVI’ .

Iako je za ovakav tip pjesme žanr najčešće nebitan, zanimljivo je primijetiti da je himna skladana u stilu Cro Dancea, glazbenog žanra iznimno popularnog devedesetih godina.