Pretraga

Zaba te vodi na nogometni spektakl godine!

A- A+

Zamislite toplu berlinsku lipanjsku večer. Okruženi ste sa 75 tisuća ljudi koji razmišljaju isto kao i vi. U zraku se miješaju osjećaji napetosti i miris svježe pokošene trave na koju upravo istrčavaju igrači dviju najboljih europskih nogometnih momčadi.

Započinje najpoznatija skladba u svijetu sporta i hvataju vas trnci. Vrijeme je za nogometni spektakl godine, finale UEFA Champions League. Ovaj san može postati stvarnost! Dokažite svoje nogometno znanje na nagradnom kvizu koji organizira Zagrebačka banka i odazovite se zovu Berlina.

Za sve postojeće ili buduće korisnike MasterCard Student kartice ili Student Lepeze Zaba na svojoj službenoj Facebook stranici organizira kviz znanja o UEFA Champions League. Kviz traje do 17. svibnja, a natjecatelj koji najbrže i najtočnije odgovori na nagradna pitanja razveselit će sebe i dragu osobu putovanjem u Berlin na finale Lige prvake, uz plaćeni hotelski smještaj i zrakoplovnu kartu.

Sudionici kviza koji ne budu imali toliko sreće imaju priliku osvojiti službene UEFA Champions League nogometne lopte, uz koje je lakše zamisliti da je vaš tjedni hakl utakmica najelitnijeg nogometnog natjecanja na svijetu.

Sve informacije o kvizu potražite na službenim Facebook stranicama banke ili na www.zaba.hr.