Pretraga

Vojko V dolazi na SoMo party powered by Zagrebačka banka, a oni najbrži dobit će priliku upoznati ga

A- A+

Zagrebačka banka kao zlatni sponzor SoMo Borca, najvažnije regionalne nagrade za digitalne nagrade, svojim će korisnicima podijeliti 100 ulaznica putem nagradnog natječaja. U članku saznajte kako sudjelovati u natječaju i osvojiti ovu vrijednu nagradu.

Zagrebačka banka kao zlatni sponzor SoMo Borca svojim će korisnicima podijeliti 100 ulaznica putem nagradnog natječaja | Foto: SoMo party

Svega nekoliko dana do prve SoMo Borac konferencije i dodjele nagrada, poznat je izvođač koji će zabavljati publiku na SoMo partyju koji je omogućila Zagrebačka banka. Na najbolji party u gradu stiže Vojko V, najpoznatiji hrvatski reper koji je svoju karijeru započeo 2005. u Dječacima i Kiši metaka, nakon čega je 2018. izdao prvi solo album, Vojko, za koji je dobio tri Porina. Ove je godine izdao novi album ‘Dvojko‘ koji ruši sve rekorde slušanosti, a nedavno je u prepunom Domu sportova u Zagrebu održao najveći ovogodišnji samostalni koncert.

Zagrebačka banka, kao glavni sponzor koncerta, svojim će korisnicima Paketa za mlade koji najbrže ispune prijavu podijeliti 100 ulaznica za koncert putem nagradnog natječaja objavljenog na SoMo Borac Facebooku, Instagramu i LinkedInu, te dodatnih 20 ulaznica za studente koji će osim koncerta, imati prilike sudjelovati i na dnevnoj konferenciji. Natječaj završava u četvrtak, 16. studenog u 12:00.

Osim toga, ukoliko su Paket za mlade Zagrebačke banke otvorili od 13. do 16. studenog, deset najbržih korisnika Paketa za mlade Zabe koji ispune prijavu imat će priliku i osobno upoznati Vojka V u backstageu.

SoMo Borac powered by Httpool ove je godine zabilježio rekordan interes stručnjaka koji su za prestižnu nagradu prijavili preko 230 radova, a konferencija koja će se održavati u velikom i malom pogonu Tvornice Kulture je rasprodana te se očekuje više od 400 posjetitelja, a sve novosti pratite putem SoMo Borac newslettera te na web stranici konferencije, a ne propustite i zanimljive sugovornike u podcastu SoMoCast, koji je realiziran sa streaming platformom Voyo: YouTube, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts.