Pretraga

Zagrebački gimnazijalci organiziraju humanitarni koncert za djecu bez roditeljske skrbi

A- A+

Učenici Gimnazije Tituša Brezovačkog i ove godine, već tradicionalno, organiziraju humanitarnu akciju za djecu bez roditeljske skrbi i za njihovu bivšu učenicu. Učenici će održati humanitarni koncert pod nazivom ‘Ključ povratka’ u kinodvorani Studentskog centra. Cijena ulaznice za koncert je pet eura, a oni koji žele mogu uplatiti i više i tako podržati rad odabrane institucije koja brine za djecu bez roditeljske skrbi.

Foto: Canva

I ove godine Gimnazija Tituša Brezovačkog iz Zagreba organizira humanitarnu akciju za djecu bez roditeljske skrbi iz Kuće svetog Josipa iz Hrvatskog Leskovca, ali i za njihovu bivši učenicu. U sklopu akcije održat će humanitarni koncert po nazivom ‘kLjuč povratka’ koji će se održati u srijedu, 27. ožujka u kino dvorani Studentskog centra.

– Priključite nam se i dođite vidjeti kakav će biti ovogodišnji scensko – glazbeni spektakl. Pomozite djeci bez roditeljske skrbi o kojima brinu sestre Karmelićanke iz Kuće svetoga Josipa iz Hrvatskoga Leskovca ili našoj bivšoj Titušanki Hermini. Cijena ulaznice je pet eura, ali svatko može uplatiti i više, prema želji i mogućnostima. Dođite, sudjelujte, donirajte i zabavite se, poručili su iz škole.

Svoje ulaznice možete naručiti putem maila ravnatelja škole ili u online razrednim dokumentima za naručivanje ulaznica, a uplatnice je potrebno poslati na mail [email protected]. Ulaznice se mogu podići u školi ili na blagajni ispred ulaza u Kino Studentskog centra, a s obzirom na to da su se prošle godine ulaznice u kratkom roku rasprodale, moguće je da će tako biti i ove godine.