Pretraga

Zagrebački studenti organiziraju humanitarni kviz, vodit će ga Krešo iz Potjere

A- A+

Studenti Medicinskog fakulteta u Zagrebu organiziraju humanitarni pub kviz koji će se održati na svetog Nikolu. Prihodi od kotizacija namijenjeni su humanitarnoj akciji, pomažući socijalno ugroženim stanovnicima staračkih domova u Slavoniji, Petrinji i Sisku, a posebno oboljelima od demencije. Kviz će nagraditi ukupno sedam ekipa, a legendarni lovac Krešimir Sučević Međeral vodit će ga, obećavajući izazovna pitanja i nezaboravnu zabavu.

Krešimir Sučević Međeral kao Sv. Nikola

Krešimir Sučević Međeral kao Sv. Nikola | foto: screenshot: HRTi, obrada Canva

Studentska sekcija za psihijatriju Medicinskog fakulteta u Zagrebu najavljuje novi pub kviz u suradnji s lovcem Krešimirom Sučevićem Međeralom i sQuiz Teamom, koji će se održati u zagrebačkom Roko klubu u ovu srijedu, 6. prosinca, s početkom u 20 sati.

Prihodi idu za staračke domove diljem Hrvatske

Ovaj kviz ne samo da obećava uzbudljivo natjecanje, već ima i plemenitu misiju. U duhu blagdana Sv. Nikole, prihodi od kotizacija bit će donirani u humanitarne svrhe, podržavajući akciju Studentske sekcije za psihijatriju. Ova hvalevrijedna inicijativa ima za cilj pomoći socijalno ugroženim stanovnicima staračkih domova u Slavoniji, Petrinji i Sisku, posebno onima oboljelima od demencije.

Kviz će nagraditi čak sedam ekipa, a nagrade su rezervirane za tri najbolje plasirane ekipe, ekipu na predzadnjem mjestu i tri sretne ekipe koje će sudjelovati u zabavnoj tomboli. Posebno uzbuđenje očekuje sve posjetitelje koji će imati priliku doživjeti nevjerojatan show tombole s potpuno novim formatom.

Izdvojeni članak
Predstavnici Uprave Sveučilišta: prorektor za strateško planiranje i upravljanje Boris Maleš, prorektor za znanost i kvalitetu Igor Jerković i predsjednik Studentskog zbora Jerko Šarić dijelili obroke Udruzi MoSt.

Humanitarna akcija: Večere iz menze dijelit će se svake srijede beskućnicima u našem velikom gradu

Spoj znanja, druženja i dobrih djela

Legendarni lovac iz Potjere, Krešimir Sučević Međeral, bit će u ulozi voditelja kviza, obećavajući ne samo izazovna pitanja iz raznih područja, već i nezaboravnu zabavu. Utoliko, klub Roko postaje epicentar znanja i dobrote od 20 do 22 sata.

Za sudjelovanje u ovom izuzetnom događaju, ekipe trebaju imati od dva do pet članova, a kotizacija iznosi pristupačnih tri eura po članu. Osim uzbuđenja samog natjecanja, naglašava se i utrka za prestižnu nagradu lige od 1.000 eura, čime se podiže adrenalin i motivacija ekipa. Svi ljubitelji kviza, zabave i humanitarnog rada pozvani su da pridonesu ovom hvalevrijednom događaju i uživaju u spoju znanja, druženja te dobrih djela.