Pretraga

Zbog komentara na Facebooku osuđen na zatvorsku kaznu

A- A+

Matthew Woods je britanski tinejdžer koji je zbog svojih komentara na Facebooku osuđen na tri mjeseca zatvora. Ovaj 19-godišnjak je postavljao prezirne i bolesne komentare o nestalim djevojčicama April Jones i Madeleine McCann, a nakon presude se rasplakao, prenosi The Guardian.

Slučaj Matthewa Woodsa dokazao je kako morate paziti što objavljujete na Facebooku. Ovaj 19-godišnji Britanac osuđen je na tri mjeseca zatvora zbog svojih komentara na spomenutoj društvenoj mreži.

www.walesonline.co.uk

Matthew je vrijeđao i ismijavao nestale djevojčice April Jones i Madeleine McCann. Na svom je profilu objavljivao komentare seksualno eksplicitne prirode koji su se odnosili na žrtve.

Vlastita majka mu je ostavila komentar: ‘Prestani i ubuduće razmisli prije negoli otvoriš gubicu!’. Tada je Matthew shvatio da je njegova šala otišla predaleko. No prekasno se zaustavio jer je već bio prijavljen policiji. Ispred njegove kuće okupilo se 50-ak ogorčenih osoba koje su gledale uhićenje.

Izdvojeni članak

Zbog tračeva na Facebooku platila ubojstvo najbolje prijateljice

– Isprika svim mojim prijateljima i obitelji zbog ovog kroz što radi mene prolaze. Nisam loš dečko, ovo je samo šala koja je predaleko otišla. Nemam što drugo za reći osim – oprostite’, poručio je osuđenik i dodao kako je bio pijan kad je objavljivao sporne komentare.

Nakon izricanja presude nepromišljeni tinejdžer je plakao, dok je okupljena masa oduševljeno pljeskala.