Pretraga

Želiš nezaboravne praznike? Evo što ćeš sve doživjeti ako se prijaviš na ljetni jezični kamp

A- A+

Jezični tečajevi u inozemstvu najbolji su način za brzo i učinkovito usavršavanje stranoga jezika, a ljetni kampovi to omogućuju u idealno vrijeme i na impresivnim lokacijama. Prijaviš li se na ljetni jezični kamp u Švicarskoj, osim usavršavanja stranih jezika, iskusit ćeš puno više. Vidjet ćeš predivnu prirodu, upoznati vršnjake iz cijelog svijeta, a ovisno o tome koji program odabereš, možeš i naučiti kuhati, fotografirati, dizajnirati, programirati, jedriti, okušati se u streličarstvu, kajakingu… Donosimo sve o kampu i tome kako se prijaviti.

ljetni jezični kamp

Provedi nezaboravno ljeto i upoznaj nove prijatelje iz cijelog svijeta | Foto: Promo

Želiš produktivno, ali u isto vrijeme dinamično i zabavno ljeto prepuno atraktivnih aktivnosti i novih hobija? Ljetni jezični kampovi u Švicarskoj sigurna su opcija. Uz razvijanje jezičnih vještina, ljetni kampovi omogućuju upoznavanje ljudi iz cijeloga svijeta, novih kultura, sportskih i umjetničkih aktivnosti, razvijanje hobija te uživanje u krajoliku Švicarske.

Tečajevi stranih jezika u Švicarskoj

Za sve ljubitelje svježeg planinskog zraka, adrenalinskih sportova, prirode i višejezičnosti, Švicarska je lokacija za učenje jezika u inozemstvu.

Kao zemlja s četiri službena jezika i modernom poviješću, jezični tečajevi u Švicarskoj zadovoljavaju sve želje i afinitete djece i roditelja. Zanimljivo je da u Švicarskoj strani jezik mogu učiti i oni najmlađi, a neke švicarske jezične škole primaju djecu koja imaju samo tri godine. Uz to, Švicarska je poznata kao jedan od najkvalitetnijih obrazovnih sustava, a jezične škole često upisuju oni koja bi htjeli nastaviti svoje srednjoškolsko ili visoko obrazovanje u nekoj od prestižnih švicarskih srednjih škola ili sveučilišta.

Učenje kroz interakciju i uzbudljive aktivnosti!

Tečajevi stranih jezika u Švicarskoj orijentirani su na praktične radionice koje uz zabavu polaznicima pružaju i produktivan odmor pa se tako, uz intenzivno produbljivanje jezika, mogu okušati u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, poduzetništvu, arhitekturi, dizajnu, fotografiji, glazbenoj industriji, slastičarstvu, kulinarstvu i mnogim drugim područjima.

Spektar aktivnosti uistinu je nevjerojatan pa tako svoje slobodno vrijeme možete provesti uz programiranje, surfanje, igranje golfa, treniranje nogometa uz mladu reprezentaciju Milana ili košarke uz reprezentativce kluba Armani, pjevanje, slikanje ili sviranje željenog instrumenta, ali i brojne izlete i razgledavanje nezaboravnih lokacija.

Swiss Week uz popuste od 20%

Svrha Tjedna švicarskog obrazovanja koji do kraja ovoga tjedna je upoznavanje nekih od najboljih ljetnih jezičnih kampova u inozemstvu. U organizaciji agencije IntegralEdu imate priliku upoznati škole Swiss Education Group, The American School in Switzerland, poznatija kao TASIS i Ecole Chantemerle, ali i ostvariti 20% popusta na njihove tečajeve.

Švicarska je jedina zemlja koja nudi vrhunske tečajeve iz engleskog, francuskog, njemačkog i talijanskog jezika, a jednom godišnje u sklopu Swiss Weeka škole daju popust na tečajeve svim zainteresiranima. Odaberite i rezervirajte idealan tečaj i iskoristite ovu mogućnost. Upoznajte vrhunske švicarske škole!

ljetni jezični kamp

U tijeku je Swiss Week u sklopu kojeg imaš popust ako se prijaviš na kamp | Foto: Pexels

SWISS EDUCATION GROUP

Swiss Education Group jedna je od najpoznatijih akademskih grupa na svijetu, specijalizirana za ugostiteljstvo, kulinarstvo i menadžment. Škola nudi dva ljetna kampa za različite dobne skupine: Swiss Language Club i Hotel Institute Montreux.

SWISS LANGUAGE CLUB – engleski, njemački, francuski jezik

SEG-ovi ljetni kampovi za djecu imena Swiss Language Club organizirani su u palači Mont Blanc, a prilagođeni su mladima od 10 do 17 godina. Tečajevi uključuju učenje stranih jezika, engleskog, francuskog ili njemačkog, kao i brojne obrazovne i zabavne aktivnosti po izboru. Aktivnosti su primarno usmjerene na istraživanje, avanture, interakciju među polaznicima te upoznavanje sa svijetom kulinarstva i ugostiteljstva.

Neka od aktivnosti u kojoj se možete okušati su izrada čokolade, voćnog sirupa, kulinarske radionice u prvom svjetskom muzeju hrane i vrhunskim švicarskim chefovima, upoznavanje s procesom rudarenja soli i mnoge druge!

HOTEL INSTITUTE MONTREUX – engleski, njemački, francuski jezik

Hotel Institute Montreux kamp je namijenjen mladima od 16 do 20 godina koji bi jednoga dana htjeli studirati ili se baviti ugostiteljstvom, slastičarstvom ili hotelijerskim menadžmentom. Odvija se u hotelskom institutu Montreux smještenom u centru Montreuxa, na obali Ženevskog jezera.

Tečajevi uključuju učenje stranih jezika i upoznavanje sa svijetom hotelijerstva, kulinarstva i poduzetništva – od stjecanja vještina organizacije događaja, poslovnog vođenja, preko pripreme jela europske kuhinje, isprobavanje svjetskih kulinarskih trendova, izrade i ukrašavanja slastica, do fokusa na inovacijama i kreativnom rješavanju problema.

TASIS – engleski, talijanski, njemački, francuski jezik

TASIS, The American School in Switzerland, najstarija je privatna američka škola u Švicarskoj, a nalazi se u južnoj regiji Ticino.

Lugano, TASIS-ov ljetni kamp za djecu od 11 do 18 godina smješten u vili De Nobili, osim učenja jezika nudi module kroz koje djeca mogu steći znanje te razvijati interes u različitim područjima.

Neka od njih su:

 • STEM – za one koji žele poboljšati matematičke i znanstvene vještine, razviti tehnološke i inženjerske vještine, učiti o robotici i slično,
 • arhitektura i dizajn – polaznici proučavaju klasičnu arhitekturu 19. stoljeća, skiciranje i modeliranje te svoje radove predstavljaju na ljetnom festivalu umjetnosti,
 • akademsko pisanje – za one koji žele poboljšati svoj stil akademskog pisanja kroz različite formate,
 • talijanska kuhinja – polaznici pripremaju autentičnu talijansku hranu te posjećuju razne tvornice hrane,
 • priprema portfelja – uključuje intenzivni tečaj crtanja te pripremu portfelja uz mentorstvo poznatog umjetnika iz Firence,
 • moda i dizajn – rezervirano za one s interesom za modu i tekstilni dizajn te sve elemente poslovanja koje uključuje modna industrija,
 • digitalna fotografija – tečaj o osnovama digitalne fotografije koji predaju iskusni fotografi,
 • nogomet s mladom reprezentacijom Milana – jedinstvena prilika za treniranje uz mladu reprezentaciju nogometnog kluba Milano.

Uz sve aktivnosti, u kampu je polaznicima na raspolaganju bazen, sportska dvoranu za aerobik, košarku, nogomet, skvoš, badminton, tenis i odbojku, ateljei za umjetnost i kazalište te mnoge druge atraktivnosti.

ljetni jezični kamp

Agencija IntegralEdu vodi te u ljetni kamp u Švicarsku, a ako svoje mjesto rezerviraš ovaj tjedan, dobit ćeš popust | Foto: Pexels

ECOLE CHANTEMERLE – engleski, njemački, francuski jezik

Chantemerle je privatna osnovna i srednja škola smještena u šarmantnom švicarskom selu Blonay. Škola je prepoznata po kvaliteti obrazovnih programa i personaliziranoj obiteljskoj atmosferi te po ponudi niza zanimljivih, praktičnih i zabavnih programa učenja u kombinaciji sa širokim spektrom sportova i igara, avantura na otvorenome, radionica i uzbudljivih izleta. Ljetni kamp namijenjen je za djecu od 6 do 11 te tinejdžere od 12 do 16 godina.

Samo neke od brojnih atraktivnih aktivnosti su:

 • streličarstvo,
 • penjanje po umjetnoj stijeni,
 • izrada video igara,
 • 3D printanje i robotika,
 • kajakarenje,
 • jedrenje,
 • zipline.

Druženje, zabava i stvaranje uspomena važnije je no ikada. Iz istoga razloga ljetni kampovi u Švicarskoj usmjereni su na zabavne aktivnosti kroz koje djeca strani jezik uče brzo, sa željom i motivirano!

Svi zainteresirani za tečajeve stranih jezika u Švicarskoj na Swiss Weeku agencije IntegralEdu moći će rezervirati ljetni tečaj uz popust od 20% koji je moguće ostvariti za rezervacije samo u ovome tjednu. Za više informacija kontaktiraj IntegralEdu na [email protected] i dopusti da ti pomognu u organizaciji nezaboravnog ljeta!