Pretraga

ZET od ponedjeljka mijenja vozni red: Upozoravaju i na poznato pravilo kojeg se putnici moraju pridržavati

A- A+

Iz ZET-a su priopćili kako će se od ponedjeljka i prvog dana nastave u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivati jesenski vozni red. Podsjećaju i kako je u javnom prijevozu i dalje obvezno nošenje zaštitnih maski.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Sve linije ZET-a koje su prometovale prema ljetnom voznom redu ponovno će prometovati pojačanim intenzitetom, prema jesenskom voznom redu, priopćili su iz ZET-a.

Izdvojeni članak
ZET tramvaj

ZET objavio kad možete produljiti svoju studentsku ili učeničku pokaznu kartu

– To znači  i ponovnu uspostavu autobusnih linija 114 (Ljubljanica – Prečko), 145 (Vrapčanska Aleja – Oranice) i 275 (Sesvete – Sesvetska Sopnica), a u prometu će opet biti i noćne tramvajske linije 31 (Črnomerec – Savski most), 32 (Prečko – Borongaj), 33 (Gračansko Dolje – Savišće) i 34 (Ljubljanica – Dubec). Istog dana počinje i nova školska godina, što podrazumijeva i povećan broj djece na zagrebačkim cestama, posebice u zonama škola i vrtića. Apeliramo na vozače, kao i ostale sudionike u prometu, na pojačan oprez i poštivanje prometnih propisa i znakova, priopćili su iz ZET-a.

Podsjećaju i kako je odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite obavezno nošenje medicinske maske ili maske za lice u javnom prijevozu.

– Sve putnike molimo da, kao i do sada, budu savjesni i odgovorni kako bi javni gradski prijevoz funkcionirao nesmetano i bez poteškoća. Zahvaljujemo vam što se pridržavate preporuka! Novi vozni red bit će dostupan na početno – krajnjim stajalištima kao i na našoj internetskoj stranici, poručuju iz ZET-a.