Pretraga

Znate li tko su dječaci na fotografiji? Zbog njih je Hrvatska pobijedila Dansku s 2:1

A- A+

Hrvatska reprezentacija sinoć je pobijedila Dansku s rezultatom 2:1 u utakmici pretposljednjeg kola Lige nacija, a strijelci golova bili su Borna Sosa i Lovro Majer. Dvojac koji je Hrvatskoj osigurao pobjedu zajedno trenira nogomet još od kada su bili djeca, a to je pokazao i Majer na svom Instagramu gdje je objavio fotku na kojoj su on i Sosa još dok su kao juniori igrali u Dinamu.

Foto: Lovro Majer | Instagram Screenshot

Strijelci naše reprezentacije sinoćnje utakmice između Hrvatske i Danske bili su Borna Sosa i Lovro Majer koji su sa svoja dva pogotka doveli Hrvatsku do rezultata 2:1 i time pobijedili Dansku u utakmici pretposljednjeg kola Lige nacija. Sosa je postigao prvi gol, a Majer je svega dvije minute nakon što je ušao u igru u drugom poluvremenu zabio i drugi gol.

I dok je Sosi ovo prvi pogodak u hrvatskom dresu, Majeru je to treći pogodak za reprezentaciju. No, ovo nije prvi put da njih dvoje igraju zajedno. Kako se vidi na fotografiji koju je Majer podijelio na svom Instagramu, on i Sosa igraju zajedno još otkako su bili djeca.

– Od 1998., napisao je kratko Lovro Majer na storiju gdje je kao klinac opalio ‘selfie’ dok je Sosa spavao u autobusu.

Inače, obojica su rođeni 1998. godine i zajedno su igrali u Dinamo kao djeca, nakon čega je Sosa 2018. otišao iz Dinama u Stuttgart dok se u isto vrijeme Majer iz Lokomotive vratio u Dinamov dres.