Pretraga

Županija nagradila nastavnike koji su otišli u mirovinu: ‘Sve što ste ulagali u djecu, želim da vam se vrati’

A- A+

U Vrbovcu je održan svečani prijem Zagrebačke županije za 59 umirovljenih učitelja, nastavnika i profesora koji su posvetili svoje radne karijere obrazovanju djece. Zamjenik župana istaknuo je važnost njihovog doprinosa obrazovanju, dok je gradonačelnik naglasio pozitivan utjecaj učitelja na učenike. Iznenađenje večeri bio je kvizaš Dean Kotiga, koji je dodao dozu zabave, ali i provjerio znanje umirovljenih profesora kvizom.

U Vrbovcu je sredinom tjedna održan emotivan događaj posvećen nekim od najvažnijih ljudi u svakom društvu – učiteljima. Zagrebačka županija organizirala je svečani prijem u čast 59 učitelja, nastavnika i profesora koji su svoj radni vijek posvetili obrazovanju djece, a sada su stupili u mirovinu. Tim povodom, svakom od njih uručeni su poklon bonovi u vrijednosti od 200 eura kao znak zahvalnosti za njihov predan rad.

‘Sve što ste ulagali u djecu, želim da vam se i vrati’

Zamjenik župana, Ervin Kolarec, osvrnuo se na važnost ovog događaja, ističući kako se ovaj dan posvećuje ljudima koji su svojim radom oblikovali budućnost generacija.

– Ne samo da ste bili učitelji, nego ste na neki način pomagali u njihovom odrastanju. Ovaj dan posvećujemo vama, ljudima koji ste cijeli svoj radni vijek brinuli o djeci, rekao je Kolarec, poželjevši umirovljenicima radostan i zdrav život s obitelji.

Gradonačelnik Vrbovca, Denis Kralj, čestitao je novim umirovljenicima uz recitaciju pjesmice koju pamti još iz školskih dana. Pohvalio je inicijativu Županije te izrazio zahvalnost učiteljima za trud i znanje koje su nesebično uložili u svoje učenike.

– Sve ovo što ste ulagali u djecu želim da vam se i vrati. Hvala vam svima, rekao je Kralj, ističući važnost pozitivnog utjecaja učitelja na živote svojih učenika.

Izdvojeni članak
dean kotiga

Lovac iz Potjere postigao najveći međunarodni uspjeh hrvatskih kvizaša u povijesti: ‘Ne znam kako’

Gost iznenađenja ‘ispitivao’ nastavnike kroz kviz

Bivša ravnateljica Srednje škole Vrbovec, Mirjana Pušić, koja je provela 41 godinu u školi, obratila se u ime svih umirovljenih nastavnika. Istaknula je da je prijem neizmjeran znak uvažavanja i časti prema njihovom posvećenom radu.

– Nama koji smo cijeli radni vijek posvetili školi, učenicima i poučavanju ovo je neizmjeran znak uvažavanja i časti. Nama koji smo otišli u mirovinu ostaje zahvalnost prema svima Vama koji ste nas razumjeli i podržavali u radu, rekla je Pušić zahvalivši Županiji na prijemu i poklon bonu.

Gost iznenađenja bio je dobro znani kvizaš Dean Kotiga, koji je dodao dozu zabave provjeravajući znanje umirovljenih profesora kroz kratki kviz. Onima koji su točno odgovorili, dodijeljen je mali znak pažnje.