Pretraga

Donosimo pet razloga zašto biste trebali doći na srednja.hr+ konferenciju ‘Obrazovanje x AI’

A- A+

Ovogodišnja srednja.hr+ konferencija održat će se 10. studenog u Zagrebu. S njom obilježavamo dvanaest godina portala, a krovna tema panela i predavanja bit će ‘Obrazovanje x AI’. Očekuje nas cjelodnevni program ispunjen panelima i predavanjima obrazovnih stručnjaka, ali i vrijeme za upoznavanje i zakusku. To su samo neki od razloga zbog kojih biste trebali doći na naše događanje.

Foto: srednja.hr

Kao i do sada, na srednja.hr+ konferenciji ‘Obrazovanje x AI‘ bavit ćemo se aktualnim temama iz školstva i visokog obrazovanja. Ovogodišnja krovna tema bit će umjetna inteligencija, pa ćemo s našim gostima tako razgovarati o promjenama, prilikama i izazovima koje AI uvodi u obrazovanje.

Očekuje nas cjelodnevni program ispunjen panelima i predavanjima obrazovnih stručnjaka, ali i vrijeme za upoznavanje i zakusku. Sve će početi registracijom gostiju u 8:30 sati, a završiti u 17 sati. Okupit ćemo vodeće stručnjake i donositelje odluka u obrazovanju koji će s nama podijeliti svoje znanje i iskustvo.

Događaj se održava uživo, a osiguran je i online prijenos. Ulaznice za konferenciju prodaju se putem platforme Entrio po cijeni od 50 € (376,73 kn). Za učenike i studente cijena ulaznica je 25 € (188,36 kn). Cijena online ulaznice je 20 € (150,69 kn). Godišnji i mjesečni pretplatnici portala konferenciju mogu pratiti potpuno besplatno.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

U nastavku donosimo pet razloga zašto biste trebali doći na ovogodišnju konferenciju.

5. Informiranje se o aktualnostima u obrazovnom sektoru

Konferencija ‘Obrazovanje x AI’ ugostit će ukupno 18 govornika na četiri predavanja i pet panela. Među njima su profesori, ravnatelji, čelni ljudi fakulteta i sveučilišta, drugi stručnjaci, ali i sami učenici i studenti koji će govoriti o utjecaju umjetne inteligencije na obrazovni sektor. Program predviđa, među ostalima, panele o korištenju AI-ja na visokim učilištima i načinu vrednovanja učenika i studenata. Neka od predavanja koja ćemo poslušati govorit će o odnosu znanosti i umjetne inteligencije, zdravstvenom odgoju i obrazovanju u Hrvatskoj te o ljudskom odnosu prema tehnologiji.

4. Prilika za umrežavanje s kolegama i kolegicama iz struke

Dolazak na konferenciju idealna je prilika za umrežavanje. Razgovarajući s kolegama i kolegicama iz struke, možete se inspirirati i naučiti nešto novo, ali i otvoriti vrata novim prilikama, bilo na privatnom ili poslovnom planu.

3. Dobra klopa

Za posjetitelje je u pauzama osiguran doručak i kava. U pauzi za ručak, koja je idealna prilika za popričati s poznanicima ili nekim novim, osiguran je catering i dovoljno duga pauza za dodatna upoznavanja.

2. Vrijedni pokloni

Za svakog je posjetitelja konferencije osiguran vrijedan (i težak!) poklon paket s materijalima naših partnera.

1. Studentska izložba AI radova

U predvorju Algebra Spark Spacea posjetitelji će imati priliku vidjeti i izložbu radova koje su studenti Grafičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu izradili korištenjem alata umjetne inteligencije. Izložba je prikazana i na zagrebačkom Design weeku u rujnu, s ciljem da pokaže da, iako tehnologija pruža nove načine izražavanja, ljudska kreativnost ostaje nezamjenjiva i jedinstvena.

Izdvojeni članak
srednja.hr+ konferencija Obrazovanje x AI, često postavljana pitanja

srednja.hr+ konferencija ‘Obrazovanje x AI’: Ovo su odgovori na sva pitanja


srednja.hr+ konferencija: Obrazovanje x AI koju organiziramo povodom 12. rođendana portala održat će se 10. studenog u prostoru Algebra Spark event Space. Srebrni partneri konferencije su Visoko učilište Algebra, Coca Cola HBC Adria, RIT Croatia, Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj i CARNET. Brončani partner konferencije je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu. Partneri konferencije su Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Privredna banka Zagreb, Hrvatska zajednica županija i Kraš. Fizičke i online ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje. Sve novosti možete pratiti u rubrici Obrazovanje x AI ili preko Facebook događaja ovdje.