Pretraga

Izbrusite svoj poduzetnički duh na konferenciji za mlade: Nude vam se besplatne edukacije

A- A+

Organizatori najveće multidisciplinarne konferencije za mlade u ovom dijelu Europe predstavlja LEAP Pre-Summit – besplatni program u sklopu konferencije koji će se održati 16. i 17. svibnja u prostoru Zagrebačkog inovacijskog centra (ZICER). Sudionike tako očekuju dva dana ispunjena aktivnostima usmjerenima na razvoj poduzetničkog i poslovnog mindseta mladih pod vodstvom izabranih stručnjaka. Prijave za radionice su u tijeku, a svi zainteresirani mogu svoje mjesto rezervirati na linku gdje je dostupan i detaljan raspored aktivnosti.

Foto: LEAP Summit

Bootcamp je ime dvodnevne edukacije koja će se održavati od 12 do 17 sati i omogućiti sudionicima da pretvore svoje poslovne ideje u stvarnost. Uz brojne metode iskusnog voditelja Darija Varošanca, poput inovativne LEGO Serious Play metode, moći će oblikovati vlastitu marketinšku strategiju, naučiti osnove financiranja, segmentiranja kupaca, razvoja koncepta poslovanja i usavršiti svoje prezentacijske vještine za pitch. Krajnji cilj edukacije je kreiranje vlastitog poslovnog plana spremnog za prijavu na Social Impact Award natječaj i osvajanje novčane nagrade, kao i sudjelovanja na SIA Summit eventu u Beogradu. Svim sudionicima po završetku radionice bit će dodijeljen online certifikat.

U suradnji s Coca-Colinom podrškom mladima, u programu su se našle i brojne interaktivne radionice koje će sudionicima pružiti znanje o tome kako da se istaknu u današnjem konkurentnom tržištu rada. Trikove i savjete o pisanju privlačnog životopisa, motivacijskog pisma i kvalitetnog intervjua za posao otkrit će voditeljica prve radionice Martina Raškaj. Radionicu za poticanje inovativnosti i kreativnosti kroz projektni menadžment vodit će Marija Roždijevac i CROZ tim, a Veronika Šafranko upoznat će sve prisutne s vještinom odabira pravih riječi i govora tijela za učinkovitu samoprezentaciju.

U posljednjih sedam godina LEAP Summit posjetilo je  više od 10.000 sudionika iz više od 40 zemalja svijeta, a više od 300 predavača gostovalo je na pozornicama ove inspirativne konferencije te prezentiralo najnovije ideje, svoje uspjehe, znanje te dostignuća. Organizatori najavljuju da će, s promjenom lokacije, ovo biti najbolje i najveće izdanje do sad.

Prijave za osmo izdanje LEAP Summita otvorene su, a sudjelovanje je i ove godine besplatno. Kako bi dobili svoju ulaznicu, potrebno je popuniti obrazac na poveznici. Generalni partner LEAP Summita je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj.

Više informacija može se pronaći na službenoj web stranici te Facebook stranici organizatora.