Pretraga

Kako je biti predsjednik najveće studentske udruge? Saznajte u novoj epizodi podcasta

A- A+

Stigla je nova epizoda ePODCASTA, a ovoga puta imamo poseban gostujući tandem: sadašnjeg predsjednika i prvog ikad predsjednika ove studentske udruge. Ova dinamična dvojica podijelila su svoja iskustva, izazove, ali i mudrost stečenu tijekom vođenja Udruge.

Foto: eStudent

Petar Šimić, prvi predsjednik eSTUDENTa, i Filip Begović, trenutni predsjednik Udruge, u novoj epizodi podijelili su kroz iskren razgovor uspone i padove te izazove i mudrosti u vođenju studentske udruge, kao i trenutke inspiracije. Kako se biraju ljudi koji će ući u eSTUDENT nekad i danas, koliko je pažljivo sve provedeno te koliko je zahtjevno voditi studentsku udrugu dok je tek začeta ili nakon 20 godina njezina postojanja samo su neka od pitanja na koja nam je odgovorio ovaj dvojac.

Kao ključnu stvar u eSTUDENTU Šimić ističe stalno generiranje znanja, te fluidnu izmjenu članova koji imaju godinu dana za dokazati se. Zbog toga je, kako kaže, eSTUDENT iz godine u godinu sve bolji; dočekuje novu ekipu punu sjajnih ideja za nove projekte.

Biti samokritičan kako bi mogao biti faca ekipe u kojima si prvi među jednakima,, te spustiti svoj ego na zemlju, samo su neki od savjeta koje nam u ovoj epizodi daju bivši i sadašnji predsjednik.  Saznaj kako učiniti da se svi kojima si “nadređen” osjećaju uvaženo i da sve ide po putanji te koji su još izazovi i prednosti s kojima se predsjednici susreću, pogledaj novu epizodu podcasta putem linka!

Saznaj više!

Za više informacija posjeti našu web stranicu. Također, prati nas i na društvenim mrežama – Facebook, Instagram, TikTok, YouTube i LinkedIn, a ako ne želiš propustiti novosti, pretplati se na naš newsletter.