Pretraga

‘Ko da je rođendan’: Studentska udruga poziva vas na proslavu 20 godina postojanja

A- A+

Pripremite se za nezaboravno iskustvo jer eSTUDENT slavi svoj veliki 20. rođendan! U petak, 15. ožujka, Club Roko postat će središte zabave i slavlja, a najbolja vijest je da su svi dobrodošli!

Foto: eStudent

Ovaj spektakl nije rezerviran samo za članove Udruge pa pozivamo sve ljubitelje dobrih partyja i druženja da nam se priključe!

Prošlogodišnja proslava bila je nezaboravna, a ove godine obećavamo da ćemo nadmašiti sva očekivanja! Uz ritam glazbe, zvukove balkatona, domaći i strani trash te atmosferu koja će vas držati budnima do zore, garantiramo jedinstveno iskustvo.

Cijene ulaznica su sljedeće – Early Bird 3€, Regular 5€ i Last Minute 7€ – a dostupne su isključivo online, putem CoreEvent platforme.

Stoga, što čekate? Okupite ekipu i pripremite se za noć punu zabave i uzbuđenja te idealnu priliku za upoznavanje Udruge i njenih brojnih članova!

Saznaj više!

Za dodatne informacije o eSTUDENT projektima posjeti našu web stranicu ili nas pronađi na društvenim mrežama – Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok i YouTube. Prijavom na naš newsletter redovito ćeš primati obavijesti o aktivnostima Udruge.