Pretraga

Mc2 – najveće studentsko natjecanje u izradi mobilnih, web i IoT rješenja

A- A+

Tehničko veleučilište u Zagrebu organizator je najvećeg studentskog natjecanja u izradi mobilnih, web i IoT rješenja u Hrvatskoj.

TVZ natjecanje

Cilj je spajanje studenata i privrednika. O uspješnosti i rezultatima tijekom jedanaest godina postojanja natjecanja govori više desetaka mladih ljudi koji su danas osnivači i vlasnici privatnih poduzeća. Mnogi, također, postaju značajni dionici međunarodnih i domaćih tvrtki u području IT-a na rukovodećim radnim mjestima. Iskustvo Mc2 natjecanja bilo je odskočna daska za početak njihove uspješne karijere.

U organizaciji Studentskog zbora TVZ-a dosad je prijavljeno trideset timova koje čini ukupno devedeset studenata koji će inovativne koncepte razvijati uz mentorstvo partnerskih tvrtki.  Potencijalni budući poslodavci prepoznaju u ovom edukativno-poslovnom projektu potencijal za odabir ponajboljih kadrova za zapošljavanje ili razvojne suradnje.

Stručnjaci-mentori iz najuspješnijih IT tvrtki kreću u akciju sa studentima u utorak 7. veljače u 17 sati u prostoru Wespa Spaces u Zagrebu.