Pretraga

Novi epizoda studentskog podcasta: O svemu pomalo s Koradom Korlevićem

A- A+

Jeste li se ikada zapitali što dolazi nakon Homo Sapiensa, koliko rapidno rastu mogućnosti medicinske modifikacije te može li nam umjetna inteligencija ‘barbarski’ ukrasti posao? Ako da, imamo odgovore na vaša pitanja, a na njih u novom ePODCASTu odgovara Korado Korlević, poznati učitelj i astronom.

Foto: eStudent

Teme poput futurologije, ljudske augmentacije, ekonomije i smisla života prožimale su se kroz naše udžbenike tijekom školovanja, no koliko smo doista upoznati s njihovim značenjem? Ako iz  tih lekcija trebate na popravni, situaciju spašava čuveni astronom. Kroz novi ePODCAST opširno i sadržajno odgovara na sva aktualna pitanja današnjice, približavajući ih tako mlađim generacijama.

Ističe postavljene vrijednosti u sustavu koje nas blokiraju kao problem naše generacije. Kao način kako se suprotstaviti tome savjetuje izlazak iz zone komfora, a ako imamo ideju vrijednu truda i rada, savjetuje nam da se s njom se trebamo „uhvatiti u koštac“.

Najbitnije pitanje koje muči sve nas, odnosno smisao života, Korlević objašnjava kao misiju kojom svijet želimo učiniti boljim mjestom bilo to kao pojedinac, ili kao zajednica. Govori da  bismo tako našu generaciju uspjeli sačuvati u obliku jedne jezgre.

Ako vas zanima više informacija, zaronite dublje u temu uz naš ePODCAST i otkrijte svijet iz novog ugla!

Saznaj više!

Za više informacija posjeti našu web stranicu. Također, prati nas i na društvenim mrežama – Facebook, Instagram, TikTok, YouTube i LinkedIn, a ako ne želiš propustiti novosti, pretplati se na naš newsletter.